Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015

ΑΓΩΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ! «Συνομωσία σιωπής» καλύπτει τη κατάρριψη του Ρώσικου μαχητικού από τους Τούρκους!


Σύμφωνα με τελευταίες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ένα Ρώσικο μαχητικό τζετ καταρρίφθηκε από Τουρκικές ένοπλες δυνάμεις καθώς παραβίασε τον εναέριο χώρο της γείτονα-χώρας.

Οι φήμες για την κατάρριψη του αεροσκάφους έρχονται να επιδεινώσουν το ήδη τεταμένο κλίμα ανάμεσα στις δύο χώρες, μετά από την...
πρόσφατη παραβίαση του τουρκικού αεροπορικού χώρου από ένα ρωσικό βομβαρδιστικό πριν από λίγες μέρες.
Η Mailonline και η Exrpess προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή τόσο με τις τουρκικές όσο και με τις ρωσικές αρχές ζητώντας σχετικό σχόλιο δίχως επιτυχία ενώ εκπρόσωπος του ΝΑΤΟ δήλωσε ότι δεν έχει περιέλθει σε γνώση της συμμαχίας συμβάν κατάρριψης ρωσικού μαχητικού.
Όπως μεταδίδει η Express αυτόπτες μάρτυρες είδαν μια μεγάλη έκρηξη στο Huraytan, στη βόρεια Συρία την ώρα που τρία μαχητικά πετούσαν στην περιοχή ενώ ένας δημοσιογράφος ανέβασε στο twitter πως τρία τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη ανταποκρίθηκαν σε ένα μυστηριώδες «λοκάρισμα” από μαχητικά Mig-29 που χρησιμοποιεί η Ρωσική Αεροπορία.
Εν τω μεταξύ παρόλο που έχουν περάσει 2 ημέρες από το περιστατικό, μυστήριο παραμένει πως αμφότερες και οι δύο πλευρές δεν έχουν κάνει δηλώσεις ενώ αρνήθηκαν να σχολιάσουν την είδηση όταν δημοσιογράφοι και εφημερίδες επικοινώνησαν μαζί τους για να μάθουν για το συμβάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: