Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Τα ονόματα του Κ. Καραμανλή, του Χριστόδουλου και του Τ.Παπαδόπουλου είναι ταυτισμένα με την Πατρίδα

Δεν είναι διόλου τυχαίο το ότι στη συνείδηση του ελληνικού λαού τα ονόματα του Κώστα Καραμανλή , του μακαριστού Χριστόδουλου και του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου είναι ταυτισμένα με την Πατρίδα, με το Έθνος.

Και δεν είναι διόλου τυχαίο ότι τα ονόματα και των τριών αυτών ηγετών, δύο πολιτικοί και ένας πνευματικός ηγέτης, ταυτίζονται με τις λέξεις " ΟΧΙ ", " αγώνας" "θυσία"...
Ο μακαριστός Χριστόδουλος κλαίγοντας για τη Μακεδονία μας έκανε τη συγκλονιστική δήλωση : « Και δε μπορώ, όταν βλέπω να υπονομεύονται οι αξίες και οι αρχές του πολιτισμού μας, η θρησκεία μας, η οικογένειά μας, το Έθνος μας, όταν τα βλέπω αυτά να κινδυνεύουν, δε μπορώ να σιωπήσω, έστω και το ότι μιλώ μού κοστίζει πολύ ακριβά».
Ο έτερος των μεγάλων πατριωτών Τάσσος Παπαδόπουλος βροντοφωνάζοτας το ΟΧΙ στο δολοφονικό σχέδιο Ανάν δήλωσε : Είμαι πρόεδρος, είμαι πλούσιος, έχω καρκίνο, δεν πρόκειται να κάνω πίσω! Στ’ αρχ..ια μου!».

Και ο τρίτος ο Κ. Καραμανλής αφού στήριξε μέχρι τέλους τον αγώνα των δύο αυτών ηγετών και βροντοφώναξε τα δικά του ΟΧΙ, αφού μέσω απειλών και δολοφονικών αποπειρών χάραξε το δρόμο μιας αυτοδιάθετης Ελλάδας, αποτελεί πραγματική βόμβα στα θεμέλια του σαθρού συστήματος που κατέστρεψε τη χώρα.

Ο Έλληνας αποθέτει την τελευταία του ελπίδα στο πρόσωπο του Κ. Καραμανλή!


Και ο ίδιος πλέον το γνωρίζει, όπως γνωρίζει ότι ο δρόμος που ο ίδιος χάραξε μπορεί να δώσει πίσω στην Πατρίδα τη χαμένη αξιοπρέπεια, το θάρρος να ξαναβρεί το βηματισμό της!

Και αυτό το δρόμο οφείλει να τον διαβεί μαζί με το λαό του με μοναδικό κίνητρο την Ελλάδα, αυτήν την ιδέα που λάτρεψε και λατρεύει

www.newdemocracy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: