Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ: Κι άλλο ρωσικό πολεμικό αεροπλάνο κατέρριψε η Τουρκία-Πόλεμος αλληλο-διαψεύσεων Μόσχας-ΗΠΑ-Άγκυρας

Το τουρκικό υπουργείο άμυνας ανακοίνωσε την κατάρριψη μαχητικού αεροσκάφους στα σύνορα με τη Συρία…
Σύμφωνα με δημοσίευμα στην σελίδα ιρανικής ειδησεογραφίας,  presstv.ir, οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν μια νέα κατάρριψη μαχητικού αεροσκάφους στα σύνορα της χώρας...

uav1
Σύμφωνα με την ανακοίνωση  το ξένο αεροσκάφος απέτυχε να ανταποκριθεί σε τρεις προειδοποιήσεις της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας με αποτέλεσμα την κατάρριψη του από τουρκικά μαχητικά. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγω για μη επανδρωμένο αεροσκάφος.
Εντομεταξύ «Όλα δείχνουν» ότι το μη επανδρωμένο τηλεχειριζόμενο αεροσκάφος που καταρρίφθηκε στην Τουρκία είναι ρωσικό, δήλωσε σήμερα ένας Αμερικανός αξιωματούχος, αντικρούοντας τα όσα υποστηρίζει η Μόσχα που διαβεβαιώνει από την πλευρά της ότι όλα τα ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη που έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή επιχειρούν χωρίς κανένα πρόβλημα.
«Όλα δείχνουν ότι, ναι, πρόκειται για ένα ρωσικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος» επισήμανε αυτός ο αξιωματούχος, που δεν θέλησε να κατονομαστεί, ενώ διευκρίνισε ότι οι Σύροι δεν χρησιμοποιούν αυτού του είδους τα αεροσκάφη σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαθέτει.
yeni uav2
Από την πλευρά της Ρωσίας ανακοινώθηκε ότι ότι όλα τα αεροπλάνα της γύρισαν στη βάση τους όπως και όλα τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: