Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ «ΜΠΑΚΑΛΟΧΑΡΤΟ» ΤΟΥ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ! Τι έκανε και άφησε με ανοιχτό το στόμα εκπρόσωπο μεγάλης αμερικανικής τράπεζας

Εκπρόσωπος μεγάλης αμερικανικής επενδυτικής τράπεζας επισκέφθηκε προ ημερών τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη στο γραφείο του.
Ο αμερικάνος τραπεζίτης ενδιαφερόταν να μάθει τις κινήσεις της κυβέρνησης για το επενδυτικό περιβάλλον στην Ελλάδα το επόμενο διάστημα.
Σύμφωνα με... το Βήμα της Κυριακής, η συζήτηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα (φυσικά με τη βοήθεια διερμηνέα) και ο Αλέκος Φλαμπουράρης διαβεβαίωσε τον συνομιλητή του ότι η κυβέρνηση θα κάνει ότι πρέπει για να βοηθήσει τις ξένες επενδύσεις στη χώρα μας.
Ωστόσο στο τέλος ο ξένος επισκέπτης έφυγε μάλλον με την απογοήτευση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του.
Σύμφωνα πάντα με το Βήμα της Κυριακής, ο συνομιλητής του υπουργού έδωσε την επαγγελματική του κάρτα προκειμένου να κρατήσουν μια επαφή.
Ο Αλέκος ο Φλάμπουράρης ανταπέδωσε την κίνηση: έσκισε ένα χαρτί που είχε μπροστά του, έγραψε το τηλέφωνό του και το έδωσε στον αμερικάνο τραπεζίτη λέγοντάς του: call me here! 
 Ο τραπεζίτης αιφνιδιάστηκε, το χαμόγελο ευγενείας «πάγωσε» στο πρόσωπό του και αποχώρησε γεμάτος απορίες και σκέψεις για το πώς η ελληνική κυβέρνηση θα μπορέσει να προσελκύσει ξένες επενδύσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια: