Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!


Με ένα… μαγικό τρόπο μειώνεται με αυξανόμενο ρυθμό επί καθημερινής βάσης ο αριθμός των προσφύγων που μετακόμισαν από την Πλατεία Βικτωρίας στο Γαλάτσι.

Ρεπορτάζ Φώτης Κατσούφης
Ο αριθμός των προσφύγων που φιλοξενούνται στις Κλειστές Ολυμπιακές Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Γαλατσίου, σύμφωνα με...
το ρεπορτάζ του Crashonline, έχει μειωθεί εντυπωσιακά συγκριτικά με τον αριθμό των ανθρώπων που αρχικά έφθασαν στο συγκεκριμένο σημείο μετά από την απόφαση του κυβερνητικού επιτελείου.
Για όλα όμως που αφορούν όμως την συγκεκριμένη περίπτωση και την απότομη… εξαφάνιση προσφύγων από το Γαλάτσι υπάρχει η μια και μοναδική λογική εξήγηση.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Crashonline στο οποίο μίλησαν πηγές που γνωρίζουν άριστα τα ζητήματα αυτά  αρκετοί από τους πρόσφυγές που ήρθαν στο Γαλάτσι όπως και αρκετοί που βρίσκονταν και βρίσκονται στο Κέντρο της Αθήνας εγκαταλείπουν άρον-άρον την Ελλάδα, με προορισμό τα Σκόπια.
«Αυτό που τους τρομάζει και φεύγουν για τα Σκόπια κυρίως επί καθημερινής βάσης, είναι η μεγάλη φτώχεια που υπάρχει στο Γαλάτσι» ειπώθηκε από πηγές που γνωρίζουν καλά την κατάσταση με τους προσφύγων στην χώρα μας, στο Crashonline.
Πάντως το Crashonline μίλησε και με πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο Γαλάτσι οι οποίοι επιβεβαίωσαν την διαρροή που υπάρχει προς τα Σκόπια λέγοντας: «Αυτό που μας τρομάζει επιπλέον είναι η συνεχιζόμενη ύφεση στην Ελλάδα που μας υποχρεώνει να μην έχουμε στον ήλιο μοίρα μένοντας στην χώρα σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: