Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Ο Καλατράβας προσεκλήθη να σχεδιάσει την πόλη των 50.000 προσφύγων

NΕΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ

Από την Ιόλη Πιερίδη
Mια φουτουριστική νέα πόλη τον σχεδιασμό της οποίας θα τον αναλάβει ο διάσημος Ισπανός αρχιτέκτονας Santiago Calatrava, οραματίζεται ο εμπνευσμένος υπουργός Δημήτρης Μάρδας για την φιλοξενία των 500.000 προσφύγων (κι όχι 50.000 σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση για να μην τρομάξουν οι χαχόλοι) που ανέλαβε η ελληνική κυβέρνηση....

Ο Δημήτρης Μάρδας, αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση της μίνι-συνόδου κορυφής, επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό και του ξετύλιξε το όραμά του.
-Πρόεδρε έστειλα ήδη email στον Καλατράβα ο οποίος απάντησε θετικά. Θα δημιουργήσουμε μια φουτουριστική πόλη-πρότυπο για τους πρόσφυγες με εντυπωσιακά τζαμιά δίπλα σε ορθόδοξες εκκλησίες και εβραικά τζαμιά ώστε όλοι οι ψεκασμένοι θρησκόληπτοι να επικοινωνούν με τους θεούς τους. Θα υπάρχουν ακόμη ειδικές αίθουσες για τους Χάρε Κρίσνα και τους Σαϊεντολόγους. Θα μαζέψουμε στην Ελλάδα όλους τους ψεκασμένους ισλαμιστές, τους φανατικούς του Αλλάχ και των υπολοίπων θεών που έχουν κάνει μπουρδέλο τον πλανήτη. Η νέα πόλη θα είναι παγκόσμιο κέντρο ανεξιθρησκείας.
Την κατασκευή θα την αναλάβουν μετά από διαγωνισμό ο ΑΚΤΩΡ του Μπόμπολα, η ΙΝΤΡΑΚΑΤ του Κόκκαλη και η ΔΙΑΤΜΗΣΗ του Αλέκου.
Επικοινώνησα ήδη και με τον Νίκο Παππά και αποφασίσαμε να δώσουμε μια τηλεοπτική συχνότητα, ειδικά γι΄αυτή την πόλη,από κοινού στους Φίλιππα Βρυώνη, Γιώργο Κουρή και στον Χρήστο Καλογρίτσα. Οι 3 τους μπορούν να συνεργασθούν αρμονικά για να στήσουν ένα κανάλι πολιτισμού και κουλτούρας για όλους αυτούς τους ψεκασμένους θρησκόληπτους του Αλλάχ, του Θεού, του Μέγα Διδασκάλου, του Χάρε Κρίσνα.
Θα οργανώνουμε κάθε τόσο συναυλίες στην νέα αυτή πόλη. Αυτό το κομμάτι θα το αναλάβει ο Ζαννής από το Nammos. O Ζαννής θα καλεί τους απανταχού Ρέμους των μουσουλμάνων και θα κάνουμε πάρτυ που θα κρατάνε 40 μέρες και 40 νύχτες. Τα πάρτι αυτά θα έχουν θέμα τα Ουρί του Παραδείσου.
Θα έχουμε τους πολίτες της συγκεκριμένης πόλης σε κατάσταση happy ώστε να μην χρειάζεται να μετατρέπονται σε ανθρώπινες βόμβες και κάνουν στάχτη την Κολομβία των Βαλκανίων.
Δήμαρχος της πολυπολιτισμικής αυτής πόλης θα εκλεγεί με διαφανείς εκλογές ο φίλος σου Λάκης Λαζόπουλος.
Αγαπητέ Πρόεδρε μια νέα περίοδος ξεκινάει για την χώρα μας. Με την μεγαλειότητά σας στο Μαξίμου και εμένα υπουργό θα ζήσουμε έναν νέο Χρυσό Αιώνα. Τον Χρυσό Αιώνα του Αλέξη Τσίπρα... Φυσικά θα διοργανώνουμε και πολυπολιτισμικά καλλιστεία. Πρόεδρος της Επιτροπής Καλλιστείων θα είναι ο Αλέκος Φλαμπουράρης-θα έχει το ρόλο του αείμνηστου Γιώργου Πρεβελάκη.
Ο Αλέκος θα στέλνει στα γραφεία μας τις πιο ενδιαφέρουσες υποψήφιες για να τους κάνουμε-εγώ κι εσείς μεγαλειότατε Προεδρέ μου-τα test γνώσεων.
Πρόεδρε, γράφετε Ιστορία. Είμαι πολύ συγκινημένος που η ταπεινότης μου είναι υπουργός σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: