Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Σταθάκης: Θα μιλήσω σε 10 μέρες για το πόθεν έσχες

Σταθάκης: Θα μιλήσω σε 10 μέρες για το πόθεν έσχες - Κεντρική ΕικόναΤι δηλώνει ο υπουργός Οικονομίας για το θέμα που έχει ανακύψει με το πόθεν έσχες
Μετά τη δημοσιοποίηση ότι ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, είναι ο υπουργός που στο πόθεν έσχες του υπάρχει πρόβλημα με ποσό που ανέρχεται στο 1 εκατ. ευρώ, ο υπουργός σε συνομιλία του με δημοσιογράφους τόνισε ότι...
δεσμεύεται από τη νομοθεσία, να μην κάνει δηλώσεις για το πόθεν έσχες.
Ωστόσο διευκρίνισε ότι τις επόμενες 10 με 15 μέρες που θα δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του πόθεν έσχες θα φανεί ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη δήλωσή του. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόβλημα στο πόθεν έσχες του αφορά μια χρονιά ενώ οι ίδιες πληροφορλίες αναφερουν ότι έκανε συμπληρωματική δήλωση.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, τα χρήματα προέρχονται από δωρεά του πατέρα του, προς τον Γιώργο σταθάκη και τον αδερφό του. 
Με βάση τις ίδιες πηγές ο υπουργός εμφανίζεται ήρεμος για την πορεία της υπόθεσης  αφού θεωρεί ότι δεν προκύπτει επιβαρυντικό ή σκοτεινό στοιχείο από το πόθεν έσχες του. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το απόγευμα υπήρξε μεγάλη εντάση στα δημοσιογραφικα γραφεία αφου η παρουσία του υπουργού στο Μαξίμου πυροδότησε τη φημολογία περί παραιτήσεως του. 
Ωστόσο ο υπουργός μετέβη στο Μαξίμου για να πάρει μέρος στη σύσκεψη για το μεταναστευτικό αλλά και για να ενημερώσει και τον πρωθυπουργό για θέματα που άπτονται της διαπραγμάτευσης καθώς αύριο θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στον κ. Τσίπρα και την Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.
Της Ελένης Καλογεροπούλου
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: