Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Δείτε την Taylor Swift να ροκάρει με τον Mick Jagger!

Δείτε την Taylor Swift να ροκάρει με τον Mick Jagger!

Ο 72χρονος Mick Jagger, με την ενέργεια που είχε επάνω στη σκηνή, έμοιαζε σχεδόν συνομήλικος με την κατά -μισό αιώνα-μικρότερη του, Taylor Swift- Κάνοντας τις εμβληματικές του χορευτικές φιγούρες, ο ...πάντα αεικίνητος Jagger, κατάφερε να γεμίσει με την παρουσία του τη σκηνή και να κάνει το κοινό να παραληρεί!

Στους ξέφρενους ρυθμούς του Mick Jagger παρασύρθηκε η...
Taylor Swift, σε συναυλία που έδωσε στο Nashville, στο πλαίσιο της μεγάλης περιοδείας όπου πραγματοποιεί, με τίτλο «1989». 
Η 25χρονη τραγουδίστρια, συνάντησε στη σκηνή, τον ζωντανό θρύλο των «Rolling Stones», Mick Jagger και ερμήνευσαν μαζί το «Satisfaction». 


 
Ο 72χρονος Mick Jagger, με την ενέργεια που είχε επάνω στη σκηνή,  έμοιαζε σχεδόν συνομίληκος με την κατά -μισό αιώνα-μικρότερη του, Taylor Swift.  Κάνοντας τις εμβληματικές του χορευτικές φιγούρες, ο -πάντα αεικίνητος- Jagger, κατάφερε να γεμίσει με την παρουσία του τη σκηνή και να κάνει το κοινό να παραλληρεί.



Η Swift, φορώντας μία μαύρη ολόσωμη δερμάτινη φόρμα, με ανοίγματα, έμοιαζε εντυπωσιακή στο πλευρό του γερόλυκου της ροκ. Ο Jagger, εμφανίστηκε με ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι και ένα μπλε leather jacket. 

Μετά την κοινή τους εμφάνιση, η Swift ανέβασε αρκετά στιγμιότυπα από την σκηνική της συνύπαρξη με τον Jagger, εκφράζοντας κάθε φορά, πόσο τυχερή αισθάνεται.

Το κοινό όμως της συγκεκριμένης συναυλίας, φάνηκε διπλά τυχερό. Γιατί απόλαυσε άλλο ένα ντουέτο της Swift, με την Leona Lewis, την 30χρονη τραγουδίστρια που αναδείχτηκε μέσα από το Χ-Factor. Μαζί ερμήνευσαν τη μεγάλη επιτυχία της Lewis, «Bleeding Love».







Δεν υπάρχουν σχόλια: