Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Πυρ ομαδόν εναντίον του Τσίπρα για τον Φλαμπουράρη

Πυρ ομαδόν εναντίον του Τσίπρα για τον Φλαμπουράρη - Κεντρική ΕικόναΜητρόπουλος: Είχα πει στον Τσίπρα για τον Φλαμπουράρη
"Άδειασμα" από Σακελλαρίδη και Μάρδα
Επίθεση από την Κωνσταντοπούλου
Το κλίμα συντροφικότητας στον ΣΥΡΙΖΑ δείχνει να μην έχει επανέλθει μετά και τις συγκρούσεις μεταξύ βουλευτών και Τσίπρα, που σαν αποτέλεσμα είχε να...
αυτομολήσουν και να δημιουργήσουν νέο κόμμα, ήρθε και η υπόθεση Φλαμπουράρη να ανεβάσει πιο πολύ το θερμόμετρο της εσωκομματικής αντιπαράθεσης ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει πυρά και από τη Λαϊκή Ενότητα.
Μητρόπουλος
Καταγγελία φωτιά από τον Αλέξη Μητρόπουλο για την υπόθεση Φλαμπουράρη στα Παραπολιτικά 90,1 και στο κεντρικό μαγκαζίνο με τις Ανδριάνα Ζαρακέλη και Λίζα Δουκακάρου... 
Ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής δήλωσε πως "είχε ενημερώσει ο ίδιος τον Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τις εργολαβικές δραστηριότητες του κ. Φλαμπουράρη για τον όποιο" , όπως είπε ,"έφταναν στα χέρια του στη Βουλή, φάκελοι με ανώνυμες καταγγελίες".
Τόνισε πως "προκύπτουν νομικά και ηθικά θέματα για τα οποία πρέπει να πάρει αποφάσεις σήμερα κιόλας ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ".
Σακελλαρίδης και Μάρδας
Μετά τις αποκαλύψεις για τον πρώην υπουργό Επικρατείας και νυν υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ότι υπήρξε μέτοχος με ποσοστό 50,01%, σύμφωνα πάντα με το μετοχολόγιο της εταιρείας "ΔΙΑΤΜΗΣΗ", Γαβριήλ Σακελλαρίδης και Δημήτρης Μάρδας "στήνουν" στον τοίχο τον... "σύντροφο" και συνυποψήφιό τους, Αλέκο Φλαμπουράρη. Συγκεκριμένα τον καλούν να δώσει εξηγήσεις και μάλιστα εγγράφως, διότι τον αφήνουν εκτεθειμένο μπροστά στις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις.
"Αν υπάρχει παραβίαση νόμου από τον Φλαμπουράρη δέχομαι κάθε κριτική", σχολίασε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Σακαλλερίδης, σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ. Ο υποψήφιος βουλευτής στην περιφέρεια Α' Αθηνών, ανέφερε επίσης πως δεν γνωρίζει την υπόθεση εις βάθος, θέλοντας να μείνει σε απόσταση "βολής" από το ζήτημα.
Για το ίδιο θέμα καταπιάστηκε και ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, υποψήφιος βουλευτής στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος επικαλέστηκε την ηθική υπόσταση της υπόθεσης.
Σε δήλωση του στο Mega, ο κ. Μάρδας, απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με το σκάνδαλο της σύμβασης της εταιρείας του Αλέκου Φλαμπουράρη, ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ, με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ύψους 3,9 εκατ. ευρώ, υπογράμμισε πως "Δεν πρέπει να μετέχουν υπουργοί σε διαγωνισμούς. Κανονικά λοιπόν, δεν έπρεπε ο Φλαμπουράρης να συμμετέχει στον διαγωνισμό". 
Επίθεση και από Κωνσταντοπούλου
Λάβρα εναντίον του Αλέξη Τσίπρα ήταν και η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη χθεσινή συγκέντρωση στην Ομόνοια όπου τόνισε ότι ο κ. Τσίπρας τον τοποθέτησε επικεφαλής της Α’ Αθήνας παρέχοντάς του με τον τρόπο αυτό «βουλευτική ασυλία» σε ενδεχόμενες μελλοντικές ποινικές περιπέτειες ενώ υποστήριξε πως «την μάχη κατά της διαπλοκής δεν μπορούν να την δώσουν αυτοί που ενέδωσαν στην ευρω-διαπλοκή και καλύπτουν την εγχώρια νέο-διαπλοκή για να τους καλύψει και αυτή με την σειρά της τις δικές τους παρασπονδίες».
Η Πρόεδρος της Βουλής αμφισβήτησε το «αρχηγικό» προφίλ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι «ηγέτης είναι αυτός που τιμά τον λόγο του και δεν ακυρώνει την βούληση του λαού» ενώ χαρακτήρισε όλα τα πρόσωπα της «αυλής» του κ. Τσίπρα ως διαπλεκόμενους και υποστήριξε ότι ο τέως πρωθυπουργός δεν έχει την δύναμη αλλά και την διάθεση να χτυπήσει την διαπλοκή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: