ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΦ’ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ

Σφοδρή επίθεση στον Πάνο Καμμένο και τον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στην εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στο webTV του newpost.
Απαντώντας σε όσα είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εναντίον του στο debate, ο πρόεδρος της Ν.Δ., ανέφερε ότι όλα αυτά έχουν απαντηθεί και κατηγόρησε τον Πάνο Καμμένο ότι...
δηλητηριάζει το πολιτικό κλίμα καθώς «βλέπει ότι δεν μπαίνει στη Βουλή και κοντεύει να τρελαθεί». «Κι εγώ τον λέω κατάδικο. Έχει τρεις καταδίκες», συνέχισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αναφερόμενος στον Παν. Καμμένο για τον οποίο είπε ότι δεν είναι δεξιός, αφού συνεργάζεται με τον Αλέξη Τσίπρα σε αριστερή πορεία και όχι για συγκεκριμένο πρόγραμμα.
Για την «υπόθεση Καρούζου» ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε ότι έχουν ελεγχθεί μετά από δικό του αίτημα τα πόθεν έσχες και οι λογαριασμοί του, καθώς και των μελών της οικογένειάς του και δεν έχει βρεθεί τίποτα. Είπε επίσης, ότι με συμβολαιογραφική πράξη που έχει υπογράψει έχει ζητήσει αν βρεθεί κάτι παραπάνω που να μην δικαιολογείται να του το πάρουν.
«Δεν με κατηγορεί για μίζα, αλλά λέει γιατί πλήρωσα...», συμπλήρωσε και εξήγησε ότι οι πληρωμές του υπουργείου Άμυνας δεν γίνονται απλά επειδή ο υπουργός πάει και βγάζει λεφτά από κάποιο χρηματοκιβώτιο, αλλά με συγκεκριμένη διαδικασία, με έλεγχο των τιμολογίων από το ελεγκτικό συνέδριο κ.λπ. «Αν η πληρωμή δεν είναι νόμιμη γιατί παραλαμβάνει τον άλλο μήνα ο υπουργός το Ωκεανός; Να βγει ο υπουργός να πει αν είναι νόμιμη ή παράνομη. Γιατί δεν βγαίνουν να το πουν;» διερωτήθηκε ο πρόεδρος της Ν.Δ. λέγοντας ότι ο ομόλογός του των ΑΝ.ΕΛ. φαίνεται ως συνομιλητής του Άκη στο ημερολόγιό του. «Θα έρθει ο κ. Καμμένος να κάνει κήρυγμα σε μένα και ο κ. Τσίπρας να μιλήσει για διαπλοκή και διαφθορά», είπε επιπλέον εξαπολύοντας επίθεση και κατά του πρώην πρωθυπουργού.