Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ; Σάλος από την αναφορά σε «δεκανίκια» και τους δύο βουλευτές που του… λείπουν!

Μια αναφορά του Αλέξη Τσίπρα για «δεκανίκια» στην ομιλία του στα Γιάννενα έχει προκαλέσει αντιδράσεις και πολλά ερωτήματα για το ποιους εννοεί.
«Ζητάμε 2 παραπάνω βουλευτές από αυτούς που μας έδωσε ο λαός το Γενάρη, να μην έχουμε ανάγκη τα δεκανίκια τους, να μην είμαστε όμηροι τους» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, και πολλοί έσπευσαν να ερμηνεύσουν τα λόγια του πρώην Πρωθυπουργού...

ως άδειασμα στον Πάνο Καμμένο και στου ΑΝΕΛ με τους οποιους συνεργάστηκε προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ να σχηματίσει κυβέρνηση.
Δεν είναι λίγοι όμως εκείνοι που σημειώνουν ότι ο κ. Τσίπρας εννοεί κόμματα όπως το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ που εμφανίζονται ως πιθανότεροι κυβερνητικοί εταίροι του ΣΥΡΙΖΑ αν βγει πρώτο κόμμα και όταν μάλιστα όλες οι ερευνες δείχνουν ότι το Πάνος Καμμένος δεν μπαίνει στη Βουλή.

Από εκει και πέρα ο κ. Τσίπρας είπε ότι πρέπει να γκρεμίσουμε τις παράγκες του χθες. Πρέπει να κλείσουμε όλες τις πληγές του χθες και να εξαλείψουμε τις παθογένειες του παρελθόντος, πρόσθεσε.

«Και μη τους βλέπετε τώρα που παρουσιάζονται γλυκείς και θέλουνε λένε να τα βρούμε και να πιούμε και κάνα καφέ στη Κουμουνδούρου. Αυτή είναι η μάσκα που φοράνε πριν τις εκλογές. Η επιστροφή τους θα συνοδεύεται αυτή τη φορά όχι μόνο από την επιστροφή στα παλιά και ολέθρια, αλλά και από την εκδικητικότητα απέναντι στο λαό γιατί στάθηκε όρθιος», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: