Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΖΩΗ ΚΑΙ… ΚΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ! Τα ακριβά ρούχα με τις διάσημες υπογραφές, , οι φιλικές σχέσεις με σταρ και επιχειρηματίες , οι καταθέσεις στο εξωτερικό και ΤΑ ακριβά ξενοδοχεία

Όπως γράφουν τα Παραπολιτικά, τα ακριβά ρούχα με τις διάσημες υπογραφές, , οι φιλικές σχέσεις με επιχειρηματίες , οι καταθέσεις στο εξωτερικό και η διαμονή σε ακριβά ξενοδοχεία θα ταίριαζαν σε κάποιον εκπρόσωπο των παραδοσιακών αστικών κομμάτων, αλλά όπως... αποδείχθηκε, μπορούν να συνδυαστούν και με ανθρώπους της Αριστεράς.

Αδιάψευστος μάρτυρας είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ,τα οποία σε κάθε περίπτωση καυτηριάζουν τα στραβοπατήματα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι διακοπές της οικογένειας Τσίπρα σε σπίτι στο Σούνιο που δεν προσδιοριζόταν σε ποιον ανήκε, μετατράπηκε σε διακοπές στην έπαυλη του γνωστού επιχειρηματία της DHI, Κώστα Γιώτη. 

Στο μεταξύ με το σκάφος του εν λόγω επιχειρηματία , ο κ. Τσίπρας είχε προλάβει να επισκεφθεί κατά σειρά την Ερεικούσα, τη Μήλο, και τη Σίκινο .
Και αν πριν από λίγα χρόνια ο Αλ.Τσίπρας είχε εμφανιστεί στην πορεία της ΔΕΘ με πουκάμισο Burberrry, οι ενδυματολογικές του επιλογές, ανεβαίνουν σε κόστος . Σε πρόσφατη ομιλία του στο Αιγάλεω φορούσε κοστούμι που άγγιζε σε αξία τα 1.000 ευρώ , γεγονός που προκάλεσε ποικίλα σχόλια στα social media.
Ο Αλέκος Φλαμπουράρης, που εμφανίζεται ως ο πολιτικός μέντορας του Αλέξη Τσίπρα, φημολογείται ότι ήταν αυτός που του πρότεινε να κάνει διακοπές στο Σούνιο, προκειμένου ο κ. Τσίπρας να είναι κοντά στην Αθήνα. Μάλιστα ο κ. Φλαμπουράρης επισκεπτόταν συχνά την οικογένεια Τσίπρα στη βίλα του επιχειρηματία Κώστα Γιώτη. 

Στην ευρύτερη περιοχή του Σουνίου, βρέθηκε και ο Νίκος Βούτσης, ο οποίος επέλεξε το ξενοδοχείο Aegeon Beach Hotel για τις βουτιές του. 
Απεναντίας, ο Γιάννης Βαρουφάκης, ψήφισε Αίγινα, και μάλιστα η πρώτη του απόδραση στο νησί, έχει μείνει αξέχαστη σε όλους, καθώς ήταν η ημέρα που ψηφιζόταν το πρώτο πακέτο με τα προαπαιτούμενα.
Οσο για την κυρία Θεανώ Φωτίου και τον Γιώργο Σταθάκη, δεν έδωσαν –ποτέ- πειστικές απαντήσεις γιατί επέλεξαν να διατηρήσουν μέρος των καταθέσεων τους στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: