Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ! Ραγδαία ανατροπή του πολιτικού σκηνικού και εκπλήξεις!

Το δεύτερο κύμα δημοσκοπήσεων έρχεται και σύμφωνα με πληροφορίες τα στοιχεία δείχνουν ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό και εκπλήξεις.

Το βράδυ της Τρίτης παρουσιάστηκε η έρευνα της Pulse για το Action 24 η οποία καταγράφει το απόλυτο ντέρμπι, με τη διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ να καταγράφεται οριακά στη μία μονάδα
Άλλες δύο έρευνες αναμένεται να δουν το φως της δημοσιότητας αύριο:



- Της GPO για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. 
Μάλιστα ο Τάκης Θεοδωρικάκος έγραψε στο facebook: 
«Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ GPO ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 8ΜΜ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ MEGA . 
Αφήσαμε να προκηρυχτεί επίσημα η προεκλογική περίοδος να γυρίσουν όλοι απτά αυγουστιάτικα μπάνια για να κάνουμε την πρώτη μας μέτρηση και να καταγράψουμε τις τάσεις των ημερών. Μην ξεχνάτε οτι οι δημοσκοπήσεις δεν ειναι πρόβλεψη αποτελέσματος – και αυτο ας μην το ξεχνούν κυρίως οι πολιτικοί . Αυτός που αποφασίζει με την ψήφο του ειναι ο ελληνικός λαός την ημέρα των εκλογών και οχι οι μετρήσεις όσο έγκυρες και αξιόπιστες και αν είναι»!

- Της Alco για το NewsIt
Ήδη από τα γκάλοπ που είδαν το φως της δημοσιότητας το Σαββατοκύριακο καταγράφηκε η σημαντική μείωση της ψαλίδας που χώριζei ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. και πλέον τα δύο πρώτα κόμμα εμφανίζονται να είναι σε απόσταση αναπνοής με τον ΣΥΡΙΖΑ να διατηρεί ένα μικρό προβάδισμα από 1 έως 3 μονάδες ανάλογα την έρευνα. 
Σύμφωνα με πληροφορίες οι νέες δημοσκοπήσεις που θα δημοσιευθούν αύριο θα επιβεβαιώνεται το εκλογικό ντέρμπι στην κορυφή χωρίς μάλιστα να αποκλείεται ακόμα και η ανατροπή. 
Αρκετές εκπλήξεις επίσης αναμένεται να καταγράψουν και για την εικόνα των υπόλοιπων κομμάτων. 
Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό που δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία τα οποία έρχονται να επιβεβαιώσουν και τις προηγούμενες έρευνες, είναι η κατακόρυφη πτώση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: