Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΤΑ …ΟΠΛΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ - Οι δηλώσεις για το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ και η στήριξή του στη ΝΔ να κερδίσει τις εκλογές


Αποφασισμένος να συνδράμει στην προσπάθεια της ΝΔ να κερδίσει την πρωτιά στις εθνικές εκλογές αλλά και να βάλει τη σφραγίδα του στο μετεκλογικό σκηνικό εμφανίζεται εσχάτως ο Κώστας Καραμανλής.

« Πρέπει να τελειώνουμε μια και καλή με αυτούς (σ.σ. τον ΣΥΡΙΖΑ) μετά τις εκλογές. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος»...
 είπε χαρακτηριστικά σε γαλάζια στελέχη που συνομιλούν τακτικά μαζί του, -σύμφωνα με τα Παραπολιτικά- λίγες μέρες μετά την προεκλογική συγκέντρωση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη έξω από τη Ρηγίλλης. Όπως σημειώνουν οι γνωρίζοντες να ερμηνεύουν τα λεγόμενα του κ. Καραμανλή, το μήνυμα που εξέπεμψε με τη φράση αυτή είναι πολλαπλό και κινείται στην κατεύθυνση είτε της πιθανής νίκης του κόμματος στις 20 Σεπτεμβρίου , είτε της ήττας.
Στην πρώτη περίπτωση , σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κώστας Καραμανλής είναι διατεθειμένος να συμβάλει με οποιονδήποτε τρόπο στην ομαλοποίηση της πολιτικής και οικονομικής κατάστασης της χώρας η οποία, όπως τονίζει σε όσους τον επισκέπτονται στην Παναγή Κυριακού, είναι πλέον ζωτικής σημασίας. Δεν είναι λίγοι μάλιστα, εκείνοι που σπεύδουν να εμπλέξουν τον πρώην Πρωθυπουργό στις ζυμώσεις για τη δημιουργία ενός μεγάλου κυβερνητικού συνασπισμού μετά τις εκλογές, τον οποίο και ο τελευταίος έχει υποδείξει επανειλημμένως ως ασφαλή προοπτική για την Ελλάδα.

Η στενή ομάδα του και οι συμβουλές

Ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον Κώστα Καραμανλή έχει πάντα ο Θοδωρής Ρουσόπουλος ενώ τα ραντεβού του τα κανονίζει ο διαχρονικός συνοδοιπόρος του , Γιάννης Αγγέλου, Μεταξύ των σχεδόν καθημερινών επισκεπτών στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού παραμένει ο Ευάγγελος Αντώναρος, ενώ έντονη κινητικότητα στο μέτωπο επαφών αναπτύσσουν οι Δ. Τζαμτζής και Α. Κουτσούμπας. Εσχάτως στο παιχνίδι μπήκαν νέοι και παλαιοί κολλητοί του Κώστα Καραμανλή από τη Θεσσαλονίκη , όπως οι Βάκης Φραντζής και Τέλης Θωμόπουλος, γεγονός που , σύμφωνα με τους νοσταλγούς της καραμανλικής περιόδου, κρίνεται ως άκρως σημειολογικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: