Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΦΑΛΤΣΙΑΝΙ: «Είχα σειρά επαφών με μέλη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ!»…

Ο άνθρωπος ο οποίος κατηγορείται ότι υπέκλεψε τα στοιχεία της λίστας Λαγκάρντ, ο Ερβέ Φαλτσιανί, έδωσε σήμερα συνέντευξη στην… Εφημερίδα των Συντακτών, πλέκοντας το εκγώμιο του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές. 
«Αν ήμουν Έλληνας πολίτης, θα ψήφιζα οπωσδήποτε ΣΥΡΙΖΑ»...
 δηλώνει χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι θα ήταν μια «ρεαλιστική επιλογή» και χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα άνθρωπο που προσπαθεί να βρει λύσεις.
Ο Ερβέ Φαλσιανί επαναλαμβάνει πως πριν ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας δεν είχε απευθυνθεί κανείς σε αυτόν για συνεργασία, και τονίζει: «Στην Ελλάδα η κατάσταση άλλαξε με την ανάληψη καθηκόντων από τη νέα κυβέρνηση, τον Ιανουάριο. Υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις, αλλά στη χώρα σας η βούληση για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής συμβάδισε με τον σχηματισμό κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ».
Όσο για το αν κρίνει ως χρήσιμη την πρόσφατη συνάντησή του με Έλληνες εισαγγελείς στο Παρίσι, σημειώνει: «Βεβαίως, για πολλούς λόγους. Και πρώτα από όλα, σε ό,τι αφορά τις έρευνές τους μπορέσαμε να αναφερθούμε σε μια σειρά από σημεία και ζητήματα, στα οποία χωρίς τη βοήθειά μου θα τους ήταν πιο δύσκολο ή και αδύνατον να γίνει αναφορά, διότι οι δικαστικοί αυτοί είχαν στα χέρια τους μόνον ένα μικρό μέρος των συνολικών πληροφοριών».
Οι συναντήσεις Φαλτσιανί με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Ερβέ Φαλτσιανί αποκάλυψε πάντως πως είχε συναντήσεις με… μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που καταζητείται!
Ειδικότερα, ανέφερε στη συνέντευξή του μεταξύ άλλων τα εξής (χωρίς να δώσει ονόματα): «Είχα σειρά επαφών με μέλη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και βουλευτές του!»…
Ποιους είδε; Ποιοι πήγαν να τον συναντήσουν; Όταν την ίδια ώρα κάτω από άκρα μυστικότητα πήγαν να τον δουν στο Παρίσι οι τέσσερις εισαγγελείς…
Περίεργα πράγματα, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές!
crash

Δεν υπάρχουν σχόλια: