Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Ποιος είναι ο καταλληλότερος για την ηγεσία της ΝΔ – Τι φοβάται ο ίδιος

Υπέρ μιας ισχυρής ενωτικής υποψηφιότητας τάσσεται ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

«Όσοι περισσότεροι είναι οι υποψήφιοι για την ηγεσία της ΝΔ τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος αυτός που θα χάσει, την άλλη ημέρα να κάνει ομάδα ή να φύγει» λέει σε συνομιλητές του. Σύμφωνα με τον ίδιο «το θέμα δεν είναι μόνο ποιος θα είναι πρώτος, αλλά να μπορεί να είναι αποδεκτός από τα άλλα στελέχη και...
την επόμενη μέρα να οδηγήσει το κόμμα κρατώντας το ενωμένο».
Σύμφωνα με τη Real News, εξάλλου, ο πρώην πρωθυπουργός, αν και δεν θα κάνει δημοσίως δήλωση, φέρεται να θεωρεί ότι ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης είναι«η καλύτερη δυνατή λύση για τη ΝΔ» στην παρούσα συγκυρία. Όπως σχολιάζει ο ίδιος, συγκεντρώνει σεβασμό και αποδοχή και διαθέτει την πειθώ που χρειάζεται για να απευθυνθεί στους βουλευτές και στα στελέχη.
Όσον αφορά στις αιχμές στελεχών για τον κ. Μεϊμαράκη ότι βρίσκεται γύρως στα 60, ενώ το κόμμα χρειάζεται έναν αντί-Τσίπρα, φέρεται να λέει ότι «η προεδρική εκλογική δεν είναι καλλιστεία». «Η ΝΔ χρειάζεται έναν αρχηγό για να την κρατήσει ενωμένη και με ηρεμία να προχωρήσει στις αλλαγές που πρέπει να γίνουν για την ανανέωση της» τονίζει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: