AΝΑΤΡΟΠΗ

Aπώλειες σε ποσοστό έως και μισή μονάδα τη μέρα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ καταρρέει το ηγετικό προφίλ του τέως πρωθυπουργού.
Σοκαρισμένοι οι ψηφοφόροι τον άκουγαν να δηλώνει πως "εάν η Κομισιόν υποστηρίζει πως δεν ήταν δική της απαίτηση τα δίδακτρα στο 23%, τότε καλούμε την υπηρεσιακή...
κυβέρνηση να άρει το μέτρο"!
Μιλάμε για απίθανη προσέγγιση δίχως να μάς αποκαλύπτει ποιός φωτεινός εγκέφαλος είχε την έμπνευση. Εξίσου σοκαριστική ακούστηκε και η απειλή του ότι
-Σε 17 μέρες θα επιστρέψω στο Μαξίμου!
Είναι κάτι σαν τον τόπο του εγκλήματος, το Μέγαρο Μαξίμου.
Την ίδια ώρα το πλουσιόπαιδο με την πολυτελή ζωή στο Παλαιό Ψυχικό, ο Γιώργος Κατρούγκαλος, αποκάλυπτει άθελά του ότι οι κύριες συντάξεις είναι πλέον στα 250 ευρώ!
Σκεφθείτε ότι δεν μας έχουν σκάσει ακόμη κατακέφαλα ο ΕΝΦΙΑ και τα λοιπά χαράτσια Τσίπρα, ενώ εάν δεν γίνει η ανακεφαλαίωση των τραπεζών μέσα στο 2015, είναι πολύ πιθανό στις 4 Ιανουαρίου του 2016 να κουρευτούν οι καταθέσεις πάνω από 1500 ευρώ, σαν συνέχεια των capital controls που φέρουν την υπογραφή του ανεκδιήγητου Βαρουφάκη και φυσικά του Τσίπρα που τον έκανε υπουργό γελειοποιώντας την χώρα παγκοσμίως.

Αυτή την στιγμή οι πολίτες τρομαγμένοι εγκαταλείπουν την Κουμουνδούρου με αποτέλεσμα ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει απώλειες μισής μονάδας τη μέρα. Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στο 18% με τάσεις εξαύλωσης.
Η ΛΑ.Ε παρά την λάσπη ανεβαίνει μέρα με τη μέρα και όπως όλα δείχνουν η κάλπη θα τη βγάλει με διψήφιο νούμερο-10-12%- ενώ ο Ελληνας Ερντογάν, Βαγγέλης (-Πάκη γλείψε τον δικό μου) Μειμαράκης και η ΝΔ είναι στο 26%!