Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

«ΑΝΤΑΡΤΙΚΑ» ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ! Δεν είναι μόνο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που λένε «όχι» – Η «βόμβα» του Άδωνι και το τελεσίγραφο Ψαριανού!

Παρά τους πανηγυρισμούς της κυβέρνησης για την επίτευξη της συμφωνίας με τους θεσμούς τα πράγματα δεν φαίνονται να είναι τόσο εύκολα όπως θέλει να τα παρουσιάσει το Μαξίμου και φυσικά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Σε σημερινή ανάρτησή του στο Facebook, o... Γρηγόρης Ψαριανός έθεσε έναν όρο προκειμένου να ψηφίσει τη συμφωνία κυβέρνησης-θεσμών την ερχόμενη Πέμπτη.
Κατ’ αρχήν ο κ. Τσίπρας πρέπει να διαχειριστεί το εσωκομματικό πεδίο με τους αντάρτες να είναι δεδομένοι στην Αριστεροί Πλατφόρμα αλλά πόσο σίγουρος μπορεί να είναι ότι ένα τόσο σκληρό μνημόνιο θα το ψηφίσουν όλοι οι υπόλοιποι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια ώρα στη Ν.Δ. έχουν αρχίσει να ακούγονται και οι πρώτες μουρμούρες για το κατά πόσο πρέπει να χρεωθεί το κόμμα ένα ακόμα μνημόνιο αποτέλεσμα του οποίου είναι τα όσα κατήγγειλε για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ενδεικτική της κατάστασης είναι η πρόταση του Άδωνι Γεωργιάδη η Ν.Δ. να μην ψηφίσει το μνημόνιο αλλά να απέχει.
Παράλληλα και στα υπόλοιπα κόμματα έχουν αρχίσει να προκαλούνται τριγμοί. Σήμερα ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός είπε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τη συμφωνία εάν ο πρωθυπουργός δεν δεσμευτεί ότι θα καταργήσει το μπόνους των 50 εδρών στο πρώτο κόμμα. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά στη σελίδα του στο Facebook: «Αν δεν δεσμευτεί ο Τσίπρας για κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ. ΑΠΕΧΩ. Τελεία. Δεν θα παίζει Μονόπολη στις πλάτες των άλλων. Ούτε στα ζάρια τη χώρα, μονά-ζυγά δικά του

Δεν υπάρχουν σχόλια: