Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Νέο παραλήρημα Ζωής: Εγώ εκπροσωπώ τον ΣΥΡΙΖΑ – Προανήγγειλε τη συνεργασία της με Λαφαζάνη

ΕΥΧΗΘΗΚΕ Η ΝΕΑ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ... ΛΑΪΚΗ

Η σκληρή ανακοίνωση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν η αφορμή και ένα νέο ξέσπασμα – παραλήρημα της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην επιτροπή Θεσμών της Βουλής.
H Πρόεδρος της Βουλής εξαπέλυσε επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και στον Χρήστο Μαντά... στην επιτροπή όπου παρέστησαν μόνο δύο βουλευτές (Μακρή, Σταθάς).
Η κα. Κωνσταντόπουλου χαρακτήρισε «κατάπτυστη» την ανακοίνωση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι παρότι βρίσκεται και η ίδια στην ΚΟ δεν ρωτήθηκε για την ανακοίνωση. Αναφορικά με την κατηγορία ότι λειτουργεί με ένα κόμμα την Βουλή, σχολίασε ότι «Εδώ μετέχουν δύο κόμματα. Του Λαφαζάνη και του ΣΥΡΙΖΑ που τον εκπροσωπώ εγώ».

Εν συνεχεία η Πρόεδρος της Βουλής συνεχίζοντας το παραλήρημα της τόνισε ότι «η σκία του Μαξίμου απλώνεται βαριά στην πολιτική ζωή του τόπου, με προσποιούμενους που εκπροσωπούν τον ΣΥΡΙΖΑ και επιχειρούν να ματαιώσουν συνεδριάσεις για να καταλύσουν την κοινοβουλευτική λειτουργία»

Η συνεδρίαση της επιτροπής Θεσμών δεν πήρε αποφάσεις λόγω μη απαρτίας, ενώ κατά την διάρκεια της η Ραχήλ Μακρή συγκινημένη ευχαρίστησε την κα.Κωνσταντόπουλου για την προσφορά της ως Προέδρου της Βουλής, με την ΠτΒ να ευχαριστεί από την πλευρά της ανταποδίδοντας.

Λίγο πριν το φινάλε της η κα.Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε ότι αύριο το μεσημέρι υπάρχει νέα συνεδρίαση στην οποία έχει κληθεί ο Γιάννης Στουρνάρας. Μάλιστα, τόνισε ότι πρέπει τα κόμματα να παρευρεθούν γιατί θα είναι αρνητικό φαινόμενο να μην ολοκληρωθεί η εξέταση του πρώην Υπουργού Οικονομικών και νυν Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας.

Τέλος, η κα Κωνσταντοπουλου προανναγέλωντας επί της ουσίας την συνεργασία της με το κόμμα του κ. Λαφαζανη ευχήθηκε η επόμενη Βουλή να είναι «λαϊκή» και «αντιμνημονιακή».

Πηγή:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: