Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Εντολή σύλληψης για Κορωνάκη!

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ

Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής θέλουν ειδικό στρατιωτικό απόσπασμα να κατευθύνεται αρχικά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου και στην συνέχεια στη διεύθυνση κατοικίας του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να τον συλλάβουν και να τον ντύσουν στο χακί αφού πρώτα τον κουρέψουν!!!

Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής θέλουν ειδικό στρατιωτικό απόσπασμα να κατευθύνεται αρχικά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου και στην συνέχεια στη διεύθυνση κατοικίας του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να τον συλλάβουν και να τον ντύσουν στο χακί αφού πρώτα τον κουρέψουν!!!
Το υπουργείο Εθνικής Αμυνας οδηγήθηκε σ΄αυτή την επιλογή μετά την αποκάλυψη του βουλευτή Αυγενάκη (που έχει γίνει ο νέος Καρχιμάκης) ότι ο Γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος που είναι 22 χρόνια φοιτητής, δίνει λανθασμένες διευθύνσεις για να μην παραλάβει το προσκλητήριο για την στράτευσή του.
Από χθες που κυκλοφόρησε η είδηση ο Κορωνάκης δεν έχει βγάλει άχνα!!!
Ο αρμόδιος υπουργός που ως γνωστόν έχει στείλει όλα τα βύσματα στον Εβρο δεν θα μπορούσε να καταπιεί αυτή την συμπεριφορά του Κορωνάκη και έδωσε τις αντίστοιχες οδηγίες.
Ο Κορωνάκης είναι συνεργάτης και φίλος του Αλέξη Τσίπρα από τις εποχές της νεολαίας ακόμη, κι ένας από τους ανθρώπους-«κλειδιά» που έστησαν την προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ.
Τα διαπιστευτήριά του τα έδωσε, με ιδιαίτερη επιτυχία, όντας εκ των επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ. Μαζί με τον Ηλία Χρονόπουλο, τη Λίνα Θεοδώρου και τον «παλιό» Θεόδωρο Μιχόπουλο «έγραψαν» 24ωρα στην Κουμουνδούρου στήνοντας την καμπάνια των εκλογών.
«Δεν πήραμε διαφημιστικές και δουλέψαμε με εθελοντές», έλεγε τότε, σε συνέντευξή του στο Εθνος, «αποκαλύπτοντας και από πού προήλθε το σύνθημα «Η Ελπίδα Ερχεται»: «Το εμπνευστήκαμε», είχε πει, «από το ιστορικό σύνθημα της καμπάνιας που έκαναν στη Χιλή ενάντια στη χούντα του Πινοσέτ, με αφορμή το δημοψήφισμα του 1988. Η δική μας καμπάνια δεν κοιτάζει πίσω, αλλά μπροστά. Κι όπως έκαναν και οι Χιλιανοί, δεν στεκόμαστε στον πόνο που ζήσαμε, αλλά στη χαρά που θα ζήσουμε αν κερδίσουμε όλοι μαζί».
Ο Τάσος Κορωνάκης, μαζί με τον Γάννη Δραγασάκη, τον Νίκο Παππά και τον Πάνο Σκουρλέτη, ήταν από εκείνους τους ανθρώπους που βρίσκονταν κάθε στιγμή πίσω από κάθε προεκλογική κίνηση και μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ. «Μέχρι την τελευταία στιγμή σκεφτόμουν συνεχώς τί άλλο μπορώ να κάνω...», λέει ο ίδιος.
Εξελέγη γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής με 102 ψήφους, έναντι 64 που πήρε υποστηριζόμενος από την Αριστερή Πλατφόρμα Αλέκος Καλύβης, ενώ υπήρξαν και 32 λευκά ψηφοδέλτια.
Το τρίπτυχό του όπως είπε ο ίδιος μιλώντας στην «Εποχή» είναι «εντιμότητα, ειλικρίνεια, δουλειά»!!!
(Μας δουλεύουν κι από  πάνω!!!)
Οσο γα το πώς βλέπει τον ρόλο του κόμματος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση πλέον, λέει: «Βασικός ρόλος του κόμματος πρέπει να είναι η στήριξη, ο έλεγχος, αλλά και η υλοποίηση των προσπαθειών που θα κάνει η κυβέρνηση μέσα στην κοινωνία. Αυτό είναι πολύ δύσκολο και για να το πετύχουμε χρειάζεται να έχουμε πολύ πιο ανοικτή σχέση με την κοινωνία... Εδώ θα χρειαστεί θέληση για άνοιγμα, διαδικασίες συμμετοχής και επινοητικότητα, για να δοκιμάσουμε και νέες ιδέες. Πρέπει να νιώθει η κοινωνία πως το πελατειακό κράτος τέλειωσε και πως η δικαιοσύνη και η δημοκρατία επιστρέφουν. Είναι η ώρα να υπερβούμε εν κινήσει αδυναμίες που αναδείχτηκαν στις πρωτόγνωρες για μας συνθήκες και να σχεδιάσουμε ενωτικά και με αυτοπεποίθηση την λειτουργία και την δράση του κόμματος στην κοινωνία».
Ο Καμμένος είπε να κάνει πράξη τις θεωρίες του Κορωνάκη ξεκινώντας από τον ίδιο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: