-Λυπάμαι που το λέω αλλά οι μισοί υπουργοί της ελληνικής κυβέρνησης είναι υποψήφιοι για φυλακή...,
Σύμφωνα με Γερμανούς δημοσιογράφους η παραπάνω αποστροφή ανήκει στο Βόλφαγκ Σόιμπλε, ο οποίος φωτογραφίζει την οικονομική καταστροφή που υπέστη η Ελλάδα τους τελευταίους μήνες και τον καταλογισμό ευθυνών ο οποίος θα αποτελεί μονόδρομο μετά την οδύνη για τον ελληνικό λαό που θα συνεχισθεί ακόμη πιο βάναυση με το νέο μνημόνιο των 100 δις ευρώ...

-Οι Ελληνες όταν συνέλθουν από το σοκ, θα αναζητήσουν ευθύνες για την καταστροφή και την απώλεια των περιουσιών τους...,
εκτιμά ο Βόλφαγκ Σόιμπλε.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της FAS που ήδη προκαλεί πάταγο o κ. Σόιμπλε προτείνει να υπάρξει ένας περιορισμένος χρόνος όπου η Ελλάδα θα εγκαταλείψει το ευρώ. Ωστόσο, αυτός ο «περιορισμένος» χρόνος είναι για τον Γερμανό ΥΠΟΙΚ τα πέντε χρόνια.
Στο διάστημα αυτό ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας τονίζει πως η Ευρωζώνη θα στηρίξει την χώρα με ανθρωπιστική βοήθεια, ενώ όλα τα παραπάνω.
Μάλιστα, η FAS τονίζει ότι τα αιτήματα του Γερμανού ΥΠΟΙΚ αποτελούν προτάσεις οι οποίες έχουν καταγραφεί σε επίσημο έγγραφο του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών!
Από τον ΣΚΑΙ μεταδόθηκε ότι ζητούν ακόμη υποθήκευση σε ένα ειδικό ταμείο κρατικής περιουσίας ύψους 50 δις!
Οι εξελίξεις την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι δραματικές καθώς όπως όλα δείχνουν θα ζητηθούν ακόμη πιο σκληρά μέτρα ενώ η βοήθεια θα δίνεται κατόπιν εφαρμογής του κάθε μέτρου. Μιλάμε για το μαρτύριο της σταγόνας. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα χρησιμοποιηθεί για να υπογράψει το πιο βίαιο μνημόνιο των τελευταίων χρόνων. Μετά από αυτό η Αριστερά στην συνείδηση τουλάχιστο για 2 γενιές Ελλήνων θα αποτελεί κόκκινο πανί.
Η Ελλάδα ζει τις τελευταίες στιγμές της μεταπολίτευσης με απίστευτη οδύνη...
Y.Γ: 
Δημήτρης Μάρδας με ανάρτηση του  στο Facebook>
-"Lost in space...είναι το ελάχιστο που μπορεί να πεί κάποιος για την Ζωή τον Λαφαζάνη και τους πέριξ αυτών που απήχαν στην ουσία από την ψηφοφορία στη Βουλή. Γοητεύονται -τουλάχιστον- από την αίσθηση της ρήξης, που εισάγει η πρακτική τους, ανάμεσα στην Ελλάδα και την ΕΕ, θεωρώντας τους εαυτούς τους κάτι ανάμεσα στη Ρόζα Λούξεμπουργκ και τον Γκουεβάρα. Η άγνοια του μέγεθους της καταστροφής τους δίνει έναν αέρα πολέμου… Απομένουν τα συνθήματα και τα τοτέμ του πολέμου για να ολοκληρωθεί η τραγωδία, που με πάθος επιθυμούν!".