-ΣΗΚΩΣΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ!

Την ώρα που η πρώτη  κυβέρνηση της Αριστεράς ετοιμάζεται να κατεβάσει τα τανκς στους δρόμους της Αθήνας (και στην ηρωική Στυλίδα του Απόστολου Γκλέτσου) και να κουρέψει γουλί τους τεντυμπόυδες με το Νόμο 4.000, έκπληκτοι οι ηρωικοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ ανακαλύπτουν ότι οι συγγενείς της υπουργού Οικονομικών (της παλαβιάρας κυβέρνησης) Νάντιας Βαλαβάνη σήκωσαν τα λεφτά που είχαν στις τράπεζες λίγο πριν την επιβολή των capital controls...

To ατέλειωτο γαιτανάκι της υποκρισίας του εγχώριου πολιτικού προσωπικού συνεχίζεται.
Από τους μιζαδόρους και τα αρπακτικά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στους αριστερούς τσαρλατάνους του ΣΥΡΙΖΑ.
Η περίπτωση  Βαλαβάνη θα γίνει σημείο ανεκδοτολογικής αναφοράς εφάμιλλο με τα ποιήματα του υπ. Δημόσιας Τάξης της χούντας Αναστάσιου ΜπάλκουHταν τα στήθη σου άσπρα σαν τα γάλατα και μούλεγες γαργάλατα.
Την ώρα που η πρώτη  κυβέρνηση της Αριστεράς ετοιμάζεται να κατεβάσει τα τανκς στους δρόμους της Αθήνας (και στην ηρωική Στυλίδα του Απόστολου Γκλέτσου) και να κουρέψει γουλί τους τεντυμπόυδες με το Νόμο 4.000, έκπληκτοι οι ηρωικοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ ανακαλύπτουν ότι οι συγγενείς της υπουργού Οικονομικών (της παλαβιάρας κυβέρνησης) Νάντιας Βαλαβάνη σήκωσαν τα λεφτά που είχαν στις τράπεζες λίγο πριν την επιβολή των capital controls.
Aντί λοιπόν η υπουργός με τις χαριστικές ρυθμίσεις στον μερακλή Ζαννή του Nammos και στον Λεωνίδα Μπόμπολα να ζητήσει ενα συγνώμη και να εξαφανιστεί από την πολιτική ζωή του τόπου, συνεχίζει να μάς κοροιδεύει κατάμουτρα εισπράττοντας μάλιστα χαμόγελα και τρυφερότητες από τον πρωθυπουργό.
Μετά την μάνα και τα παιδιά της Βαλαβάνη που σήκωσαν τα λεφτά από την Εθνική Τράπεζα και τα εξαδέλφια της υπουργού έκαναν το ίδιο!
Το αποκαλύπτει στο Πρώτο Θέμα της Κυριακής ο ρεπόρτερ Φρίξος Δρακοντίδης (photo), που έχει γίνει ο τρόμος των πολιτικών φρικιών του ΣΥΡΙΖΑ.
Τα εξαδέλφια της Λαφαζάνη που ασχολούνται με το εμπόριο ελαιολάδου παραδέχονται μιλώντας στο Πρώτο Θέμα ότι σήκωσαν κοντά στις 300.000 ευρώ από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς (120-130.000 ευρώ ο ένας και γύρω στις 150.000 ευρώ ο άλλος) αλλά ισχυρίζονται ότι αυτό έγινε στα πλαίσια των εμπορικών δραστηριοτήτων τους!
Τα καλύτερα έρχονται...