Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

«ΦΕΥΓΟΥΝ» ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! Το μπουγέλο υπουργού για το χαμένο πλάνο… (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενα… περίεργο περιστατικό συνέβη το πρωί έξω από την πλαϊνή πόρτα της Βουλής. 
Την ώρα που ο υπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος για την ΚΟ των ΑΝΕΛ, εκτοξεύτηκε κατά πάνω του… νερό!
Ο κ. Κουίκ, μάλιστα, έκανε μια κίνηση να το αποφύγει, χωρίς επιτυχία, αφού καθώς έφευγε φάνηκε το βρεγμένο του σακάκι. Ωστόσο, δεν...

φάνηκε να χάνει καθόλου την ψυχραιμία του, όπως και οι δημοσιογράφοι στους οποίους μιλούσε, και συνέχισε να κάνει κανονικά τις δηλώσεις του.
Οπως έγινε γνωστό λίγα λεπτά αργότερα, το νερό δεν είχε στόχο τον κ. Κουίκ αλλά τους δημοσιογράφους. Συγκεκριμένα, εκτοξεύτηκε από εικονολήπτη ξένου μέσου ενημέρωσης προς δημοσιογράφους καθώς τον είχαν κλείσει και δεν είχε το πλάνο!
Ο Τέρενς Κουίκ, αφού έκανε τις δηλώσεις του και μπήκε στη Βουλή, ξαναβγήκε και ζήτησε εξηγήσεις από τον εικονολήπτη, στα αγγλικά, με τον δεύτερο να προσπαθεί να απολογηθεί και να επιμένει ότι έκανε το σωστό, καθώς δεν είχε το πλάνο!

Ομως, ο υπουργός Επικρατείας τα έβαλε και με τον δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 λέγοντάς του ότι υπηρετεί την κίτρινη δημοσιογραφία, καθώς λίγο πριν τον είχε ρωτήσει τι ακριβώς συνέβη…

Δεν υπάρχουν σχόλια: