Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Που ζει και τι δουλειά κάνει σήμερα ο Κώστας Κεντέρης (ΦΩΤΟ)

ΑΝΕΜΟΣ… ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ 

Πριν από λίγα χρόνια, λεγόταν πως ο Κώστας Κεντέρης ζούσε μόνιμα στη Γαλλία, για προσωπικούς λόγους. Η σταθερή του βάση, πάντως, είναι στο Μικρό Πάπιγκο, στα Ζαγοροχώρια, μαζί με τη γυναίκα και τα δύο παιδιά του, όπου διατηρεί ένα χλιδάτο ξενοδοχείο.
Στο χωριό δραστηριοποιείται σε μια πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα, το «Μικρό Πάπιγκο 1700», το οποίο ανήκε στην οικογένεια της συζύγου του και εκείνος βοήθησε στην επέκτασή του. Το 2011, όταν...
η ελληνική πολιτεία αποφάσισε να καλέσει στην υπηρεσία τους τους ολυμπιονίκες που είχαν πάρει τιμητική θέση στις Ενοπλες Δυνάμεις, πήρε την απόφαση να παραιτηθεί των προνομίων και των υποχρεώσεών του.
kederis2
Σήμερα ασχολείται με το luxury boutique chalet και πήρε το όνομά του από το παλαιότερο κτίριο του οικισμού (μέρος του συγκροτήματος), το οποίο χρονολογείται από το 1700 και αποτελεί μύθο από μόνο του.
kederis3
Οι εργασίες της αποπεράτωσης της αναπαλαίωσης ολοκληρώθηκαν πριν από μερικά χρόνια και στόχος του Κώστα Κεντέρη ήταν να μην αλλάξουν τίποτε από την αρχική και εκ πρώτης όψεως λιτή και αφαιρετική εικόνα του οικήματος, καθώς η αρχική κατασκευή στηριζόταν σε ύλες όπως πέτρες, χώμα, αρμολόγι και τεράστιους κέδρινους κορμούς.
kederis4
Τα διάφορα αντικείμενα και έπιπλα από όλο τον κόσμο υπογράφουν οι διασημότεροι designers, όπως Philippe Starck και Achille and Pier Giacomo Castiglioni με τα υπέροχα φωτιστικά τους που δένουν με τα υφάσματα επίπλωσης με βασικό κωδικό χρωμάτων το λευκό-γκρι και κρεμ, ενώ τα έπιπλα μοντέρνας αισθητικής υπογράφονται και αυτά από τους Marcel Wanders και Joep Van Lieshout.
kederis7
Πλέον έχει απομονωθεί και δεν επιθυμεί να μιλήσει. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι συχνά εμφανίζεται ινκόγκνιτο και βιαστικός στην Αθήνα για επιχειρηματικές υποχρεώσεις. Οσοι τον γνωρίζουν αναφέρουν ότι σημαντικό ρόλο στην απομόνωσή του δεν έπαιξε μόνο η δίκη, αλλά και η εν ψυχρώ δολοφονία του κουμπάρου και αδελφικού φίλου του, δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.
kederis8
Σήμερα ο Κώστας Κεντέρης είναι 42 ετών. Δεν είναι ο αθλητής που ήταν αλλά ασχολείται με τα σπορ του βουνού, ενώ στο παρελθόν είχε αδυναμία και στο ράφτινγκ. Και όπως φαίνεται δεν έχει πρόθεση να μιλήσει για το τι ακριβώς έγινε το 2004 με το σκάνδαλο Κεντέρη-Θάνου.
kederis9

Δεν υπάρχουν σχόλια: