Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Για εσχάτη προδοσία κατηγορείται ο Βαρουφάκης

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

Για εσχάτη προδοσία κατηγορεί τον Γιάνη Βαρουφάκη, ο δικηγόρος  Παναγιώτης Γιαννόπουλος με μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη. 
Ο δικηγόρος του αποδίδει κακουργηματικό δόλο για την  προπαρασκευαστική  επεξεργασία  διάπραξης του αδικήματος της εσχάτης προδοσίας...
ή την διενέργεια προπαρασκευαστικών ενεργειών διάπραξης του αδικήματος της απόπειρας της εσχάτης προδοσίας, ενώ παράλληλα ζητεί η μηνυτήρια αναφορά του  να διαβιβαστεί στην Βουλή προκειμένου  να αποφασίσει για την παραπομπή του ή όχι του κ. Βαρουφάκη  στο Ειδικό Δικαστήριο.
Παράλληλα, με τη μηνυτήρια αναφορά κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών, ο κ Γιαννόπουλος, ζητεί να ερευνηθεί έαν υπάρχουν ενδείξεις τέλεσης αδικημάτων και  από άλλα   πρόσωπα τα οποία   συμμετείχαν στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και προκύπτουν σε βάρος τους  ενδείξεις ενοχής τους.
Ο κ. Γιαννόπουλος, υποστηρίζει ότι η "τηλεπερσόνα Βαρουφάκης" ενεργώντας δολίως ζημίωσε με πράξεις και ενέργειες του τον Ελληνικό λαό με το ποσό των 20.8 δις ευρώ.
Όπως λέει,  ο "μάγος της ασάφειας" (όπως αποκαλεί τον κ. Βαρουφάκη) "παραβίασε ευθέως και ανερυθριάστως τη   πολιτική και νομική εντολή του ελληνικού λαού, του Πρωθυπουργού και της Ελληνικής Βουλής, στο ρητό περιεχόμενο της οποία ορκίστηκε".
Παναγιώτης Στάθης

Δεν υπάρχουν σχόλια: