Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΖΩΗ: Σε μία «σπάνια» συνέντευξή της, μετά το χθεσινό διάγγελμά της από την ιδιωτική της ΕΡΤ

Η πρόεδρος της Βουλής κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου εμφανίσθηκε για άλλη μια φορά στην ιδιωτική της… δημόσια τηλεόραση. 

Mία μέρα μετά το διάγγελμά της προς τον Ελληνικό λαό, αυτή τη φορά σε συνέντευξή της, υπερασπίσθηκε το «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα της Κυριακής, επισημαίνοντας ότι ο λαός πρέπει να δώσει ισχυρή εντολή στην κυβέρνηση.
Έκανε όμως και ένα βήμα παραπάνω....

Δεδομένης της οικειότητας που προφανώς αισθανόταν, καθώς βρισκόταν στο δικό της… χώρο, έκανε υποδείξεις για τα αποσπάσματα που μεταδόθηκαν από τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στον ΑΝΤ1, επισημαίνοντας με νόημα ότι ο πρωθυπουργός είπε και άλλα σημαντικά τα οποία παρέλειψαν να αναφέρουν και να μεταδώσουν.

Διαφώνησε όμως και με τον τρόπο που οι δημοσιογράφοι σχολίασαν την έκθεση του ΔΝΤ για την Ελληνική Οικονομία, λέγοντας αυστηρά ότι αφιέρωσαν λίγο χρόνο. Βέβαια, πρόσθεσε, ίσως δεν είχατε χρόνο να την μελετήσετε, δεδομένου, ότι είναι πρόσφατη.

Επίσης, άφησε να διαφανεί η δυσφορία της, όταν της είπαν οι δύο δημοσιογράφοι ότι πρέπει να ολοκληρωθεί η ζωντανή σύνδεση με το γραφείο της στη Βουλή, αφήνοντας αιχμές ότι δέχονται παρεμβάσεις από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ κ. Κώστα Καραγκούνη, ο οποίος ήταν επίσης προσκεκλημένος στην ίδια εκπομπή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: