Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Ξενυχτισμένος από γλέντι ήταν ο Τσίπρας και όχι κακόκεφος: Να γιατί οι Ευρωπαίοι δεν μας καταλαβαίνουν

Να γιατί οι Ευρωπαίοι δεν μας καταλαβαίνουν σαν λαό και βγάζουν μονίμως λανθασμένα συμπεράσματα.

Είναι αυτή η μίζερη, κοντόφθαλμη και μονόχνωτη ευρωπαϊκή λογική που οδήγησε τον ανταποκριτή των Financial Times στις Βρυξέλλες Peter Spiegel να θεωρήσει οτι ο Αλέξης Τσίπρας φαινόταν κακόκεφος και οτι περιφέροταν σε όχι ευχάριστη διάθεση στους χώρους της Συνόδου Ε.Ε. – Λατινικής Αμερικής. (ποστάρωντας μάλιστα και σχετικό βίντεο, ΕΔΩ!)
Μάλιστα, έγραψε στο Twitter οτι...

«ίσως τώρα ξέρουμε γιατί ο Αλέξης Τσίπρας φαινόταν τόσο κακόκεφος» υπονοώντας ότι ο πρωθυπουργός γνώριζε από το πρωί την αποχώρηση των εκπροσώπων του ΔΝΤ από τις τεχνικές διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με πηγές του Μαξίμου ο πρωθυπουργός ήταν απλά μπαϊλτισμένος , ξενυχτισμένος, με ελαφρό hangover μιας και συμμετείχε μέχρι πρωίας σε γλέντι Ελλήνων των Βρυξελλών.
Όπως μετέφεραν συνεργάτες του πρωθυπουργού, ο κ. Τσίπρας με την συμμετοχή του στο ελληνικό γλέντι ήθελε να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους γραφειοκράτες των Ε.Ε οτι η ελληνική αντιπροσωπεία δεν θα δεχτεί το απόστημα του ωραρίου των Βρυξελλών όπου όλα τα μπαρς κλείνουν από τις 7 το απόγευμα.
«Εμείς έχουμε νωπή λαϊκή εντολή. Δεν θα συμβιβαστούμε» έλεγε χαρακτηριστικά συνεργάτης του Έλληνα πρωθυπουργού ο οποίος είχε και αναλάβει χρέη dj στο ελληνικό γλέντι το οποίο ολοκληρώθηκε στις 6 το πρωί με τραγούδια του αγώνα του Μίκη Θεοδωράκη.

* H ΣΤΗΛΗ 
«SO REAL KAI TO ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΣΑΤΙΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: