Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

O Στουρνάρας κρατάει φυλακισμένες στο Σούνιο παρθένες συριζοπούλες!

EΘΕΑΘΗ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Επιτέλους ο Λαφαζάνης (και η κυβέρνηση;) βρήκαν στο πρόσωπο του κεντρικού τραπεζίτη τον απαραίτητο εσωτερικό εχθρό και τον πετάνε βορά στους χαχόλους.
Μόνο που δεν μπορεί να κυβερνηθεί με αυτό τον τρόπο μια χρεοκοπημένη...
-εξαιτίας του πελατειακού κράτους-χώρα των Βαλκανίων.
Ο Λαφαζάνης που υποσχέθηκε 5 δις προκαταβολή από τον αγωγό και όταν αυτά ξέμειναν στο δρόμο ανακάλυψε τα BRICS καλείται να κάνει τις προεκλογικές του υποσχέσεις πραγματικότητα με φόντο μια καμμένη γη.
Οι κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης παρέα με τους διαπλεκόμενους νταβατζήδες, τον λαό που διψούσε για μια θέση στο δημόσιο και τις διεφθαρμένες υπηρεσίες του κράτους κάναμε τη χώρα μας πουτάνα.
Αντί να μιλήσουμε μεταξύ μας την γλώσσα της αλήθειας εξακολουθούμε να παίζουμε τον παππά πάνω στον Τιτανικό με την ορχήστρα να τραγουδά "πίνω μπάφους και παίζω προ".
Στο μεταξύ ο Λαφαζάνης κατηγορεί τον Στουρνάρα για απαγωγή και ομαδικό βιασμό αγνών συριζοκόριτσων τα οποία ο Στουρνάρας κρατάει φυλακισμένα σε υπόγεια φυλακή του Σουνίου την οποία επισκέπτεται κάθε τόσο και ο Στρος Καν και πηδάει τις αγνές συριζοπούλες.
Δήλωσε σχετικά ο Λαφαζάνης>

«Ο μέγας, ο ανεξάρτητος διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, ως υπουργός Οικονομικών, συμμετείχε στο σκάνδαλο. Έκρινε σε μια νύχτα μη βιώσιμη την ΑΤΕ. Τον είχαμε ρωτήσει τότε με ποια στοιχεία έβγαλε το πόρισμα αλλά δεν τα έφερε ποτέ στην Βουλή», είπε και επισήμανε: «Εμείς καταγγείλαμε τότε τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα για το έγκλημα αυτό αλλά αυτός αγέρωχος στην άθλια αυτή κατάσταση δεν απάντησε».

«Τα εγκλήματα αυτά δεν συντελέστηκαν σε καμία άλλη χώρα.Το ίδιο συνέβη  και στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο  που το έκανε σε μια νύχτα μη βιώσιμο. Σε ένα βράδυ το Δημόσιο έχασε 13 δις ευρώ» ενώ προανήγγειλε πως «Δεν θα μείνει τίποτα ατιμώρητο. Όλα θα εξιχνιαστούν σε βάθος και θα αποδοθούν ευθύνες και πολιτικές και ποινικές», ανέφερε.
 

«Γελασμένοι όσοι πιστεύουν ότι θα κάνουμε κωλοτούμπα»

Εκτός αυτών ο κ. Λαφαζάνης παρενέβη και για το κρίσιμο ζήτημα της διαπραγμάτευσης, υποστηρίζοντας ότι «όσοι πιστεύουν ότι θα κάνουμε κωλοτούμπα είναι γελασμένοι».

Ωστόσο, παραδέχθηκε ότι η «επιτυχία» ή η «παράδοση» θα εξαρτηθεί από την ρευστότητα που θα έχει η ελληνική οικονομία.

Ο υπουργός υπερασπίστηκε την ενέργεια της κυβέρνησης να βάλει χέρι στα ταμειακά διαθέσιμα δημόσιων φορέων, λέγοντας πως «χρειαζόμαστε ρευστότητα για να σταθούμε απέναντι στους πιστωτές και να μην παραδοθούμε».

«Αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να παραδοθεί. Δεν πρόκειται να κάνει πίσω από τις "κόκκινες γραμμές" και είναι γελασμένοι όσοι πιστεύουν ότι θα υποχωρήσουμε και θα λάβουμε υφεσιακά μέτρα», ανέφερε, προσθέτοντας πως για αυτό συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις.

«Αν θέλαμε να κάνουμε κωλοτούμπα θα το είχαμε κάνει από την αρχή και θα είχαμε υπογράψει το email Χαρδούβελη. Δεν το κάναμε  και δεν θα το κάνουμε», είπε και πρόσθεσε: «Θα αντέξουμε. Παίρνουμε μέτρα για να αντέξουμε και πιστεύω ότι θα τα βγάλουμε πέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: