Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

“Η κυβέρνηση δεν θέλει να κερδίσουμε” λέει η Ελληνίδα εκπρόσωπος στην Eurovision (video)

eurovisionΣε… πολιτική παρέμβαση προχώρησε η Μαρία - Έλενα Κυριάκου  περιγράφοντας τα συναισθήματά της, την ώρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision αλλά και τις προσδοκίες της ελληνικής αποστολής στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. 
«Χαίρομαι πάρα πολύ που κερδίσαμε και...
εύχομαι να κάναμε περήφανη την Ελλάδα και θα την κάνουμε ακόμα πιο περήφανη στον τελικό που θα πάρουμε μια καλή θέση. Θέλουμε μια καλή θέση. Άρχισα να κλαίω, όπως το μωρό», τόνισε και εξομολογήθηκε ότι δάκρυσε μόλις άκουσε το αποτέλεσμα.
Όσο για το αν πιστεύει ότι το τραγούδι «One last breath» μπορεί να βγει πρώτο η Μαρία Έλενα σχολίασε: «Θέλουμε μια καλή θέση. Μακάρι να βγούμε πρώτοι. To ξέρω ότι η κυβέρνηση δεν το θέλει γιατί θα δυσκολευτεί πάρα πολύ να κάνει τον διαγωνισμό.Αλλά αυτό που πιστεύω ακράδαντα είναι ότι η Ελλάδα έχει δυνατό εθελοντικό πνεύμα και ανά πάσα στιγμή θα μπορέσει να στηρίξει τον διαγωνισμό. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο που με ψήφισε και ιδιαίτερα την ομογένεια. Σας ευχαριστώ πολύ, κάντε το ίδιο και το Σάββατο σας παρακαλώ».
Δείτε τις δηλώσεις της:

Δεν υπάρχουν σχόλια: