Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Νέο επεισόδιο: Η Ζωή επιτίθεται σε δημοσιογράφο και κάνει υποδείξεις στα κανάλια [βίντεο]

Φωτογραφία: Menelaos Myrillas / SOOC
Νέο χτύπημα από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, αυτή τη φορά σε εκδήλωση του Συνηγόρου του Πολίτη, με την πρόεδρο της Βουλής να τα βάζει με τους δημοσιογράφους και τους τηλεοπτικούς σταθμούς...

Ένας δημοσιογράφος τη ρωτά γιατί έδωσε χθες εντολές στην Αστυνομία έξω από τη Βουλή και αφού τον ανακρίνει «εσείς ποιος είστε;» στη συνέχει καταλήγει στο ότι οι καρκινοπαθείς δεν έχουν φάρμακα την ώρα που τα κανάλια φοροδιαφεύγουν!
Το νέο επεισόδιο
Ολα ξεκίνησαν όταν οι δημοσιογράφοι που ήταν στον χώρο προκειμένου να καλύψουν την εκδήλωση είδαν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, όπως ήταν λογικό (αυτή είναι η δουλειά τους εξάλλου), έσπευσαν να της ζητήσουν μία δήλωση για το πρωτοφανές περιστατικό με τον αστυνομικό διευθυντή που κατσάδιασε η πρόεδρος της Βουλής, παρότι κι εκείνος έκανε τη δουλειά του.
Τότε η κυρία Κωνσταντοπούλου τα έβαλε με τους δημοσιογράφους. Μάλιστα, τον δημοσιογράφο του Star Βαγγέλη Γκούμα σχεδόν τον ανέκρινε και του ζήτησε μάλιστα να απολογηθεί. «Εσείς ποιος είστε; Πώς λέγεστε;», του είπε, σε άγριο ύφος, και στη συνέχεια τον «μάλωσε» γιατί την εμπόδιζε να μπει στον χώρο της εκδήλωσης! «Το να με εμποδίζετε να μπω στην εκδήλωση είναι παραβίαση των δικών σας υποχρεώσεων».
Οταν ο Βαγγέλης Γκούμας είπε «δεν μπορούμε να ρωτήσουμε ως δημοσιογράφοι γι' αυτό το περιστατικό;», η πρόεδρος της Βουλής τον διέκοψε και τον ρώτησε «από ποιο Μέσο είστε;», ενώ στη συνέχεια του είπε: «Θα φροντίσετε να αποκαταστήσετε την πραγματικότητα για όλη την παραπληροφόρηση που έχει μεταδώσει ο σταθμός σας».
Υπέδειξε στα Μέσα ποιες είναι οι ειδήσεις
Στη συνέχεια, μιλώντας για το περιστατικό, ουσιαστικά υπέδειξε στα μέσα ενημέρωσης ποια είναι τα θέματα που θα πρέπει να προβάλλουν και τα κατηγόρησε για εκστρατεία παραπληροφόρησης.
«Τα θέματα που πρέπει να αναδεικνύονται είναι τα δίκαια αιτήματα και οι προσπάθειες των υπουργών να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που προκάλεσαν τα μνημόνια και όχι αυτή η εκστρατεία παραπληροφόρησης από τα Μέσα που έχουν ωφεληθεί από τα μνημόνια», είπε, σε οργίλο ύφος, αναφερόμενη στον τρόπο με τον οποίο αναμετέδωσαν το «κατσάδιασμα» τα ΜΜΕ.
Ας σημειωθεί, ωστόσο, ότι τόσο κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όσο και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων επέκριναν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για τον πρωτοφανή τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκε στον ταξίαρχο της ΕΛ.ΑΣ. μπροστά στη Βουλή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: