Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Ο Κουβέλης αντικαθιστά τον Παρασκευόπουλο

Ûı̉Òfl·ÛÁ Á ƒÈ·ÒÍfiÚ ≈ÈÙÒÔfi  Ï ˛Ϸ ÁÏÂÒfiÛÈ·Ú ‰È‹Ù·ÓÁÚ:
≈ÂÓÂÒ„·Ûfl· Í·È ÂÓ›Ù·ÛÁ ÙÔı ۘ‰flÔı ̸ÏÔı "ÃÂÙ·ÒÒıËÏflÛÂÈÚ ÔÈÌÈÍ˛Ì ‰È·Ù‹Ó¢Ì, Í·Ù‹Ò„ÁÛÁ Ù˘Ì Í·Ù·ÛÙÁÏ‹Ù˘Ì ÍÒ‹ÙÁÛÁÚ √¥ Ù˝Ôı Í·È ‹ÎÎÂÚ ‰È·Ù‹ÓÂÈÚ" ÛÙÁÌ ≈ÈÙÒÔfi ƒÁϸÛÈ·Ú ƒÈÔflÍÁÛÁÚ, ƒÁϸÛÈ·Ú ‘‹ÓÁÚ Í·È ƒÈÍ·ÈÔÛ˝ÌÁÚ ÙÁÚ ¬ÔıÎfiÚ ÙÁÌ Ã„. ƒÂıÙ›Ò· 6 ¡ÒÈÎflÔı 2015.
(EUROKINISSI'/¡À≈Œ¡Õƒ—œ” ∆ŸÕ‘¡Õœ”)Ξηλώνουν τον Παρασκευόπουλο, μετά από απαίτηση των Αμερικανών

Όλα δείχνουν πως τελικά ο νυν υπουργός Δικαιοσύνης Παρασκευόπουλος, θα πληρώσει το “μάρμαρο” με την κυβερνητική αθλιότητα του νόμου, για την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού...

Αλλά η είδηση έχει διττό ενδιαφέρον, αφού για την θέση Παρασκευόπουλου “παίζει” ένα βαρύ πολιτικό όνομα που η μετακίνηση του στο τιμόνι της Δικαιοσύνης θα προκαλέσει αντικειμενικά πολύ μεγάλη αίσθηση.
Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς πληροφορίες o Αλέξης Τσίπρας έχει αποφασίσει ήδη την τοποθέτηση του Φώτη Κουβέλη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.
Επιδιώκοντας με αυτόν τον τρόπο να δώσει το στίγμα της διεύρυνσης σε μετριοπαθείς πολιτικές δυνάμεις και να εξευμενίσει τους Αμερικανούς οι οποίοι θεωρούν εχθρική ενέργεια το νομοσχέδιο Παρασκευόπουλου οι διατάξεις του οποίου δίνουν τη δυνατότητα αποφυλάκισης στο Σάββα Ξηρό.
Ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε στο Φώτη Κουβέλη να αξιοποιήσει στη κυβέρνηση δύο ακόμα στελέχη της ΔΗΜΑΡ.
EVSYRIZA_METANAS5696.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: