Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Γέλιο μέχρι δακρύων: Οι Ράδιο Αρβύλα δείχνουν στους δημοσιογράφους πώς πρέπει να μιλάνε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου [βίντεο]

Γέλιο μέχρι δακρύων: Οι Ράδιο Αρβύλα δείχνουν στους δημοσιογράφους πώς πρέπει να μιλάνε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου [βίντεο]Μαθήματα στους δημοσιογράφους για το πώς θα πρέπει να συμπεριφέρονται και να κάνουν ερωτήσεις στην πρόεδρο της Βουλής παραδίδουν οι Ράδιο Αρβύλα.

Ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του δίνουν συμβουλές προς τους εκπροσώπους του Τύπου, με αφορμή τα δύο επεισόδια που είχε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με τον αστυνομικό έξω από τη Βουλή και με δημοσιογράφο...

Οι ρεπόρτερ μπαίνουν στη σειρά σαν να βγαίνουν στην αναφορά στο στρατό. Τότε εμφανίζεται η Ζωή Κωνσταντοπούλου και αφού δίνει τα παραγγέλματα για προσοχή και ημιανάπαυση στους δημοσιογράφους-στρατιώτες, στη συνέχεια εκείνοι ένας ένας παρουσιάζονται.
Για να απευθυνθούν στην πρόεδρο της Βουλής λένε: «Ευπειθώς αναφέρω ότι θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση στην αυτού εξοχότητα μεγαλειότητά σας πρόεδρο της Βουλής».
Στη συνέχεια κάνουν την ερώτησή τους. Αν όμως δεν ικανοποιεί την πρόεδρο τς Βουλής, τότε τους περιμένουν ακόμα και... 40 μέρες φυλακή.

Απολαύστε το βίντεο των Ράδιο Αρβύλα

Στην αρχή ο Αντώνης Κανάκης παίρνει συνέντευξη από την... κα Κωνσταντοπούλου με αφορμή τα επεισόδια και στη συνέχεια ακολουθούν τα μαθήματα (2:30'').






Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: