Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Σε ποιο ΑΕΙ διορίστηκε καθηγήτρια η Περιστέρα

Εκτός από μητέρα 2 παιδιών και σύντροφος πρωθυπουργού, σε μια δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα η Μπέτυ Μπαζιάνα είναι και καθηγήτρια Πανεπιστημίου.
Μπορεί να έχει αποφασίσει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο δεν σκοπεύει να παραιτηθεί από το «κυνήγι» μιας λαμπερής ακαδημαϊκής σταδιοδρομίας.
Στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα είναι...

βοηθός εργαστηρίων. 
Πηγαίνει πολύ νωρίτερα στο μάθημα προκειμένου να προετοιμάζεται, ενώ περνάει αρκετή ώρα στη βιβλιοθήκη. 
Είναι πολύ διακριτική, αφού ακόμα και αν έχει μαζί της άνδρες της ασφάλειας της, αυτοί δεν κάνουν αισθητή την παρουσίας τους στον πανεπιστημιακό χώρο και δεν δίνουν σε κανέναν το δικαίωμα να τη σχολιάσει.
Οπως αναφέρει στο βιογραφικό της είναι αποσπασμένη καθηγήτρια Πληροφορικής και βοηθός εργαστηρίων στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ για την περίοδο 2014-2015. 
Αποφοίτησε από το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεσπιστημίου Πατρών και το 2008 έλαβε διδακτορικό δίπλωμα από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. 
Έχει πάνω από 35 δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια με κριτές, ενώ ώς βοηθός επιβλέπει την εκπόνηση πολλών διπλωματικών εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: