Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ! Τι κινδύνους εγκυμονεί!

Μπορεί στη χώρα μας η ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων να είναι εκτός πραγματικότητας στο εξωτερικό κάνει θραύση.

Την ίδια στιγμή οι ανά τον κόσμο swingers όπως ονομάζονται όσοι ακολουθούν αυτή τη μόδα βρίσκονται ήδη στην Κρήτη για να ζήσουν καυτές ερωτικές βραδιές
Ανταλλάσσει και ανταλλάσσεται.

Συνήθως η ανταλλαγή συντρόφων γίνεται μέσα από οργανωμένα κλαμπ και όσοι συμμετέχουν πληρούν αδρά τις...
υπηρεσίες που προσφέρει.
Η μόδα αυτή που ξεκίνησε από την Αμερική βρήκε φανατικούς οπαδούς σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου. Ακόμη και στην χώρα μας λειτουργεί αντίστοιχο κλαμπ. Έτσι αντί να απιστούν τον ή την σύντροφο τους προτιμούν να κάνουν σεξ μπροστά στα μάτια των συζύγων τους με την… ευλογία τους.
Πάντως οι απόψεις των ειδικών για το θέμα αυτό διίστανται καθώς άλλοι θωρούν ότι είναι μια επικίνδυνη μόδα και άλλοι ότι η ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων μπορεί να σπάσει την μονοτονία και να απογειώσει το σεξ με το εταίρο ήμισυ.
Υπάρχουν κίνδυνοι
Η ανταλλαγή των ερωτικών συντρόφων ή αλλιώς swinging μπορεί να είναι η νέα τάση αλλά οι ειδικοί επιστήμονες αναφέρουν ότι η τακτική αυτή εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία.
Έρευνα που είδε το φως της δημοσιότητας στο, British Medical Journal τεκμηρίωσε ότι όσοι αλλάζουν συχνά ερωτικούς συντρόφους και συμμετέχουν σε ομαδικό σεξ αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο να εκδηλώσουν σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα.
Όπως αποδείχθηκε από την έρευνα περίπου το 10% των συμμετεχόντων στην ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων είχαν »κολλήσει» χλαμύδια, γονόρροια και κονδυλώματα.
Από την άλλη οι επικριτές του φαινόμενου αυτού που ανθίζει επισημαίνουν ότι είναι δυνατόν να διαταραχθεί η οικογενειακή ισορροπία ενώ δεν λείπουν και οι σκηνές ζηλοτυπίας.
ΠΗΓΗ: IATROPEDIA

Δεν υπάρχουν σχόλια: