Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Σύσκεψη του στενού «Καραμανλικού πυρήνα» στην Φιλοθέη, μετά το μνημόσυνο, ποιοι συμμετείχαν

86d7964d4be03cc80efccc4c70c141a3

Τι είπαν κάτω από το πορτρέτο του Κωνσταντίνου Καραμανλή, για Τσίπρα, Σαμαρά, «δελφίνους» και εκλογές

Μια σύσκεψη του σκληρού «Καραμανλικού πυρήνα», με την συμμετοχή του Κώστα Καραμανλή, Γιάννη Βαρβιτσιώτη, Αχιλλέα Καραμανλή και Πέτρου Μολυβιάτηέχει πάντα ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Έτσι το γεγονός ότι η τετράδα αμέσως μετά το μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, στην Φιλοθέη, κλείστηκε για αρκετή ώρα...
στην αίθουσα του Ιδρύματος και κάτω από το πορτρέτο του «Εθνάρχη» κουβέντιασαν για όλους και για όλα.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην ατζέντα της σύσκεψης βρέθηκαν η συνέντευξη τουΑλέξη Τσίπρα και η «απειλή» του πρωθυπουργού για διενέργεια δημοψηφίσματος. Ιδιαίτερη αναφορά σύμφωνα με ενημερωμένη πηγή έγινε στα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας για τις σχέσεις του με τον Κώστα Καραμανλή, αλλά και για τις «περιπέτειες» του πρώην πρωθυπουργού, λόγω της απόφασης του να υπογράψει συμφωνίες με τους Ρώσους για τους αγωγούς.
Η παρέα συμφώνησε ότι οι εκλογές είναι πιο πιθανές ως ενδεχόμενο από το δημοψήφισμα, εκτιμώντας ότι η πρόωρη προσφυγή σε κάλπες είναι στην πρωθυπουργική ατζέντα.
Οι τέσσερεις άνδρες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κουβέντιασαν και τα τεκταινόμενα στο εσωκομματικό πεδίο της παράταξης, συμφωνώντας ότι στην παρούσα φάση θα πρέπει να υπάρξει ηρεμία και ενότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: