Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Ντόρα: Αλλαγή ηγεσίας, αλλαγή πολιτικής στη ΝΔ

Η κρισιμότητα των στιγμών που διέρχεται η Ελλάδα, απαιτεί μια ισχυρή και αξιόπιστη Κεντροδεξιά. 

Η Νέα Δημοκρατία κάθε άλλο παρά δείχνει να μπορεί να επιτελέσει έναν τέτοιο ρόλο, με τη στρατηγική που ακολουθεί ο Αντώνης Σαμαράς μετά τη βαριά ήττα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, και οι φωνές για την ανάγκη αλλαγής στον ευρύτερο πολιτικό χώρο της Κεντροδεξιάς έχουν πολλαπλασιαστεί.
Η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν η πρώτη που μίλησε εξαρχής με τη (δύσκολη) γλώσσα της αλήθειας, και...

ζήτησε από τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κιόλας, να δρομολογηθούν οι σχετικές διαδικασίες για τη διεξαγωγή ενός εκτάκτου Συνεδρίου επανίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας.
Σήμερα, με την Παράταξη να βρίσκεται σε δυσκολότερη θέση, η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε ευθέως και χωρίς να… κομπιάζει, για την ανάγκη να γυρίσει η Νέα Δημοκρατία.

“Αλλαγή ηγεσίας, αλλαγή πολιτικής. Σε ό, τι με αφορά, θα κάνω ό, τι χρειαστεί. Δεν έχω προσωπική ατζέντα, αλλά ήμουν πάντα στην πρώτη γραμμή των αγώνων”, υποστήριξε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στην εκπομπή “Πρώτη Γραμμή” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου.

Μεταξύ άλλων, η Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε ακόμη τα εξής:

“Το 2000 ένας άνθρωπος ψυχικά ασθενής αποπειράθηκε να με δολοφονήσει. 7 χρόνια είναι ελεύθερος, με έχετε ακούσει ποτέ να το έχω κάνει θέμα;
Είμαστε σε βαθιά αξιακή κρίση που φαντάζει μικρή δίπλα στην οικονομική κρίση που έχουμε.
Την ώρα που η χώρα είναι στην κατάσταση που βρίσκεται η κυβέρνηση φέρνει νόμο για να αποφυλακιστεί ο Ξηρός.
Απελπιστική η κατάσταση στη Βουλή και η εξίσωση των συγγενών θυμάτων της 17Ν με τους αντιεξουσιαστές που εισέβαλαν στη Βουλή από ΠτΒ.
Η ΝΔ θα βάλει πλάτη για να υπάρξει συμφωνία με την Ευρώπη.
Δεν μπορεί ο κ. Βαρουφάκης να βγάζει βιβλίο που να λέει πόσο ανίκανοι είναι οι ευρωπαίοι κ την ίδια στιγμή να ζητάει χρήματα από αυτούς.
Η κυβέρνηση έχει εντολή να διαπραγματευτεί σκληρά αλλά να κλείσει τη συμφωνία και να μας κρατήσει στο ευρώ.
Δεν γίνεται σε μία σχέση εταίρων να υπογράφουμε ένα πολύ συγκεκριμένο κείμενο και μετά αυτό να διαψεύδεται”
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: