Τρίτη 7 Απριλίου 2015

«Βόμβες» από Περίανδρο κατά Μιχαλολιάκου - Ντόρα Μπακογιάννη και Ηλίας Ψινάκης ήταν στόχοι της οργάνωσης από το 1997 (ΒΙΝΤΕΟ)


«Βόμβες» έριξε εναντίον του Νίκου Μιχαλολιάκου, ο πρώην υπαρχηγός της οργάνωσης Αντώνιος Ανδρουτσόπουλος, ο αποκαλούμενος Περίανδρος, λίγες ημέρες πριν από την πολύκροτη δίκη για την εγκληματική της δράση.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει...
η «Εφημερίδα των συντακτών», ο Ανδρουτσόπουλος, μιλώντας στη Λάρισα, κατηγόρησε τον Μιχαλιολιάκο ότι αυτός έδινε τις εντολές για επιθέσεις, τον εγκάλεσε γιατί αποκήρυξε τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, Ρουπακιά, και ζήτησε από τον Αρχηγό και την ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής να αναλάβουν τις ευθύνες τους. «Οι μόνοι παγκοσμίως που δεν αναγνωρίζουν τα μέλη τους, όταν διώκονται είναι οι μυστικές υπηρεσίες και η Χρυσή Αυγή! Οπερ Ρουπακιάς», είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνιος Ανδρουτσόπουλος.
«Ο Μιχαλολιάκος ομιλεί ως υποψήφιος θύτης με πολιτικό φανατισμό στην κομματική νεολαία του στις Θερμοπύλες. Εσείς είστε τα τάγματα εφόδου, με τις ξιφολόγχες που θα ακονιστούν κάποτε’… Δεύτερο φωτογραφικό στιγμιότυπο: Δολοφονείται ο Παύλος Φύσσας. Σε συμπλοκή πιθανότατα… “Δεν τον ξέρουμε, δεν τον είδαμε τον Ρουπακιά, θέλουμε ειρήνη’», ακούγεται να λέει. «Ο αρχικός υποψήφιος θύτης στις Θερμοπύλες οδηγείται στους ανακριτές και γίνεται δηλωσίας μετανοίας», υπογραμμίζει αναφερόμενος σε άλλο στιγμιότυπο.
Πάντως, ο Περίανδρος δεν συμπεριλαμβάνεται στον μακρύ κατάλογο των μαρτύρων στη δίκη της χρυσής αυγής η οποία είναι να ξεκινήσει στις 20 Απριλίου, ενώ άγνωστο παραμένει αν τελικά θα γίνει στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού καθώς οι αντιδράσεις από τέσσερις δήμους της ευρύτερης περιοχής, τους κατοίκους και δεκάδες φορείς είναι εντονότατες.

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα των Συντακτών ο πρώην νούμερο δύο της οργάνωσης συνεχίζοντας την επίθεση στον Νίκο Μιχαλολιάκο αποκάλυψε ότι τόσο η Ντόρα Μπακογιάννη, όσο και ο νυν δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης ήταν στόχοι της οργάνωσης από το 1997.

Για την επικείμενη δίκη της Χρυσής Αυγής συζήτησαν ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας και ο Μίκης Θεοδωράκης, ο οποίος θα καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας.

Δείτε χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την ομιλία του Αντώνη Ανδρουτσόπουλου






Πηγή: megatv.com, efsyn.gr
crash

Δεν υπάρχουν σχόλια: