Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

MarketWatch: Τσίπρας-Βαρουφάκης, οι κλόουν που κυβερνούν την Ελλάδα!

Image result for Τσίπρας-Βαρουφάκης
Ένα πολύ σκληρό άρθρο κατά της κυβέρνησης και προσωπικά του Γιάννη Βαρουφάκη φιλοξενεί το MarketWatch. 
Αρθρογράφος είναι ο Βρετανός Μάθιου Λιν, ο οποίος χαρακτηρίζει ως "τη μεγαλύτερη απειλή για την Ευρωζώνη τους κλόουν που κυβερνούν την Ελλάδα"!
Αναφέρεται αναλυτικά στον υπουργό Οικονομικών και τη φωτογράφισή του για το Paris Match, αλλά και στη συνήθειά του να ασχολείται με το προσωπικό του blog και το Twitter...

Σε ό,τι αφορά τον Αλέξη Τσίπρα, τον χαρακτηρίζει πολιτικό που ζητά επίμονα την αποζημίωση για τα ναζιστικά εγκλήματα και έχει εμμονή με το παρελθόν της Γερμανίας.
"Όσο διασκεδαστικό και αν είναι αυτοί οι δύο, κανείς δεν θα ήθελε να τους έχει να διαχειρίζονται το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα
Την ώρα που η Ευρωζώνη δείχνει σημάδια ανάκαμψης και η ΕΚΤ προχωρεί στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης, συμβαίνουν όλα αυτά με την Ελλάδα", λέει και προσθέτει ότι ένα Grexident (σ.σ.: συνδυασμός των Grexit και Graccident) είναι όλο και πιο πιθανό, με απρόβλεπτες συνέπειες για το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα.
"Τσίπρας και Βαρουφάκης είναι καλοί διασκεδαστές, κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό", γράφει ο αρθρογράφος και παρομοιάζει τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών με ροκ σταρ. 
Όσο για τις πολεμικές αποζημιώσεις, υποστηρίζει ότι οι ισχυρισμοί της Ελλάδας είναι παντελώς ανεδαφικοί, δεδομένου ότι στα τελευταία 2.000 χρόνια οι περισσότερες χώρες του κόσμου έχουν βρεθεί επανειλημμένα σε εμπόλεμη κατάσταση με άλλες.

http://www.emea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: