Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Πρώτος στόχος η πτέρυγα Σημίτη

Περισσότερο ηλίθιος από ένα κοινό ηλίθιο είναι όποιος πιστεύει ακόμη στην αριστερή παρένθεση ΣΥΡΙΖΑ. 

Οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ ήλθαν στην εξουσία για να μείνουν και θα μείνουν. 

Οι αριστεροί όμως της λεγόμενης βάσης και όχι οι λοιποί συγγενείς... (ΠΑΣΟΚ και ξεπερασμένοι σοσιαλιστές)

Οι εκκαθαρίσεις των συγγενών... ξεκίνησαν ήδη. Πρώτοι οι Σημιτικοί. Στόχος και οι λεγόμενοι προεδρικοί (περιβάλλον Τσίπρα)

Η Ελλάδα σε Ε.Ε. και ευρώ είναι αδιάφορη λεπτομέρεια...

Ας ρίξουμε μια ματιά σε ένα απλό παρασκήνιο. 
Όπως μαθαίνω λόγος στην καθυστέρηση διαμόρφωσης του θεσμικού πλαισίου για την ρύθμιση των περίπου 100 δισ. ευρώ κόκκινων δανείων από τα οποία τα 40 δισ. επιχειρηματικά (εκτός από την έλλειψη πόρων) είναι το Σημηταριό... Οι Πασόκοι της εποχής Σημίτη που εισχώρησαν (για τα καλά) στα κέντρα διαμόρφωσης αποφάσεων για τις θέσεις και τα πρόσωπα του Ενδιάμεσου Φορέα εφαρμογής του θεσμού.
Και όπως αντιλαμβάνεσθε πρόκειται για νέα Τράπεζα όπου (με τα ελληνικά δεδομένα) θα γίνει το έλα να δεις... στην ρύθμιση των δανείων.
Η βάση των αριστερών του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι έχει χάσει μια μάχη από το Σημηταριό... στο χώρο του Κουρουμπλή και είναι αποφασισμένη να κερδίσει τον πόλεμο εξαφανίζοντας τους Πασόκους Σημίτη που εισχώρησαν στο κόμμα.

Μήλο της έριδος... γνωστός παλαιός επικεφαλής κρατικών Τραπεζών για τον οποίο πολλά ακούστηκαν και γράφηκαν καθώς και μια ευνοούμενη γυναίκα στέλεχος πρώην κρατικής Τράπεζα που (κατά την αριστερή βάση) προστατεύουν οι προεδρικοί.

Το παρασκήνιο αυτό ασφαλώς και δεν έχει αξία (ακόμη και ως κουτσομπολιό) μπροστά στα όσα συμβαίνουν από χθες και πρόκειται να συμβούν στην χώρα.

Είναι όμως ενδεικτικό ότι οι εσωκομματικές μάχες μεταξύ των ιθαγενών-ΣΥΡΙΖΑ και των «μεταναστών» από ΠΑΣΟΚ και άλλους σοσιαλιστικούς χώρους γίνονται στο όνομα της μακροημέρευσης στην εξουσία.

Δείχνει επίσης και τους λόγους αντίθετων δηλώσεων και θέσεων της πλατφόρμας Λαφαζάνη, των σύντροφων Μπαλτά, Στρατούλη, Κατρούγκαλου, Δρίτσα προς τους λεγόμενους «προεδρικούς» Φλαμπουράρη, Δραγασάκη, Σταθάκη, Παππά, Σκουρλέτη.

Έχουμε λοιπόν σχέδιο μακρόχρονης παραμονής στην εξουσία με κάθε τρόπο και ξεκαθάρισμα από τώρα ομάδων και τάσεων που βλέπουν και την εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης Ελλάδα.

Τίποτε δεν είναι τυχαίο ή αποτέλεσμα λάθους και απειρίας. Όλα γίνονται βάσει σχεδίου και τον πρώτο λόγο τον έχει η σκληρή αριστερή πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ.

Η μεταφορά των μεταναστών στην Ομόνοια και στο κέντρο της Αθήνας ήταν σχέδιο και τα υπόλοιπα περί σύγχυσης και κακής συνεννόησης μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας και των παρατρεχάμενων ήταν θέατρο της κακιάς ώρας.

Οι δηλώσεις των πρώτων ημερών ότι θα διώξουμε τα κομματόσκυλα από τα υπουργεία και θα συνεργαστούμε με τις υπηρεσίες δεν ήταν ούτε αγαθές ούτε άδολες.

Ο στρατός Κατρούγκαλου από 40.000 αορίστου χρόνου που μονιμοποιούνται επί ΣΥΡΙΖΑ οι 10.000 που θα μπουν στο δημόσιο με επαναπρόσληψη των 4000 απολυμένων και 6000 μη διορισμένων του ΑΣΕΠ δεν είναι καθόλου εκτός σχεδίου.

Τα «δικά» τους παιδιά από τα 10.000 θα βολευτούν στις θέσεις λουκούμια... και τα άλλα παιδιά θα μπουν όπου και όπου.

Η επαναφορά του πρώτου λόγου για τους απατεώνες κρατικούς υπαλλήλους στα Πειθαρχικά Συμβούλια είναι η πρώτη φάση σχεδίου αξιολόγησης των κρατικών υπαλλήλων από ελεγχόμενους κομματικούς μηχανισμούς.

Το «νερατζάκι» που κέρασε ο σύντροφος υπουργός Μπαλτάς στην αλητεία των Εξαρχείων για να διαλύσουν το Πανεπιστήμιο ώστε να ανοίξουν τον δρόμο αποφυλάκισης του Ξηρού ήταν μήνυμα προς άλλη κατεύθυνση.

Το μήνυμα ελήφθη και ο σύντροφος υπουργός Δικαιοσύνης φέρνει ολόκληρο νόμο για να βγάλει τον Ξηρό από την φυλακή και όποιον άλλο εγκληματία θέλουν οι πελάτες ΣΥΡΙΖΑ από τα Εξάρχεια.

Ακόμη και οι χουντικού τύπου φιέστες στις παρελάσεις, αντίγραφο των εορτών Εθνικής Παλιγγενεσίας που έσερνε τον χορό ο Παπαδόπουλος, έχουν επίσης το σχέδιό τους.

Εάν (όπως πολλοί πιστεύουν) τα νέα που θα φέρει αύριο ο κ. Τσίπρας από τις Βρυξέλλες και την Δευτέρα από την κ. Μέρκελ θα είναι το «...αποφασίστε μόνοι σας αν θέλετε να μείνετε στο ευρώ ή όχι» ας περιμένουμε από την μια ολομέτωπη σύγκρουση των αριστερών της βάσης και των ανταρτών του ΣΥΡΙΖΑ με τους λεγόμενους (από την βάση) προεδρικούς και από την άλλη περισσότερα νομοσχέδια καθεστωτικής νοοτροπίας.
Του Γιώργου Κράλογλου
george.kraloglou@capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: