Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015

Κακλαμάνης: "Η ΝΔ να φύγει μπροστά, να απευθυνθεί στην κοινωνία"

"Να μην παριστάνει τον ήρωα ο Τσίπρας" 

δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο γαλάζιος βουλευτής
Λάθος χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, την αποχώρηση της ΝΔ από τη Βουλή με αιτιολογία την παρέμβαση του κ. Κατρούγκαλου. 
«Θα έπρεπε να είχαμε αποχωρήσει όταν η πρόεδρος της Βουλής είπε στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να καθίσει κάτω» σημείωση με έμφαση. 
Ταυτόχρονα εξέφρασε τη διαφωνία με...
την κατάθεση πρότασης μομφής στο πρόσωπο της Ζωής Κωνσταντοπούλου λέγοντας πως σε δύο μόνον μήνες θητείας δεν χρειάζεται
Επιτέθηκε στον πρωθυπουργό λέγοντας ότι «περίμενε να βάλει στο τραπέζι τις περικοπές σε μισθούς και στις συντάξεις για τις οποίες όλοι θα έλεγαν όχι και έτσι θα πήγαινε με άλλον αέρα στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους».
«Να μην παριστάνει το ήρωα ο κ. ΤσίπραςΦαίνεται ότι θα υπογράψει χειρότερα μέτρα από αυτά που περιλάμβανε το μέιλ Χαρδούβελη» είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας πως κατά τη χθεσινή του ομιλία στη Βουλή απευθύνθηκε στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και όχι στον ελληνικό λαό.
Ζήτησε τέλος η ΝΔ «να φύγει μπροστά» και να απευθυνθεί στην κοινωνία. Ξεκαθάρισε οτι «Είναι σταθερή η θέση μου και το έχω πει κι ενώπιον του Αντώνη Σαμαρά» ενώ υπογράμμισε ότι  «Να πούμε στα ίσια που κάναμε λάθη. Άλλο πράγμα είναι να είμαστε ευρωλιγούρηδες κι άλλο ότι είμαστε ευρωπαϊκό κόμμα».  

Δεν υπάρχουν σχόλια: