Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Ένας λοχίας θα μας σώσει!



Το υπουργείο της εθνικής της άμυνας θα μοιράσει μπροσούρες στα σχολεία για το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων. 

Αφού δεν το αναλαμβάνει ο υπουργός της Παιδείας, το κενό σπεύδει να καλύψει ο Πάνος.

Ο πατριώτης Πάνος αναλαμβάνει και τις παρελάσεις. 

Αλλά και την διατήρηση της μουσικής μας παράδοσης. Γι΄ αυτό και μετά το πέρας της παρέλασης της 25ης Μαρτίου η μπάντα του στρατού θα παίζει δημοτικά τραγούδια. 

Η ΜΟΜΑ, ο λοχίας στις σχολικές τάξεις και η μπάντα του Συντάγματος στις πλατείες. 

Τι ζούμε Θεέ μου! ...


Μην τολμήσει κανείς ξενέρωτος  Ευρωπαίος να μας πει οτιδήποτε. Ότι δήθεν αυτά θυμίζουν καθεστώς. Εμείς έχουμε αριστερή κυβέρνηση! 

Σε αυτή την χώρα είχαμε πάντα βαθιά πίστη στα εθνικά ιδεώδη και εμπιστοσύνη στα γαλόνια. "Ένας λοχίας θα μας σώσει"! Ποιός δεν θυμάται αυτή την μόνιμη επωδό; Τι είναι εκείνο λοιπόν που μας πειράζει όταν ο πατριώτης Πάνος αναλαμβάνει να ενημερώσει τα ελληνόπουλα για τις διεκδικήσεις μας από τους Ούννους; Αφού δεν το κάνουν οι γονείς τους, θα το κάνει ο Πάνος. Να κάνουμε και μία πρόταση, μιας και βρισκόμαστε σε περίοδο κρίσης: Το μάθημα της γυμναστικής μπορούν να το αναλάβουν οι ειδικές δυνάμεις. Κι όχι μόνο. Τόσες κενές θέσεις υπάρχουν στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. 

Όλα τα λεφτά, πάντως, ήταν η φωτογραφία από την σύσκεψη της κυρίας Δούρου με τον κ. Καμμένο για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Ναι, εκεί όπου αποφάσισαν ότι η μπάντα του στρατού θα αναλάβει να παίζει τσάμικα και καλαματιανά μέχρι πρωίας. Και μην ακούτε τις κακοήθειες που διέδιδαν οι Σαμαροβενιζέλοι ότι δήθεν η αριστερά θα καταργούσε τις παρελάσεις. Τους αρέσουν οι παρελάσεις. Και οι μπάντες.  Και το χειροκρότημα. 



Μία ιδέα! Επειδή τόσο καιρό ακούμε μόνο λόγια από διαφόρους διαπλεκόμενους και δεν βλέπουμε έργα. Περιμένουμε να δούμε ποιός από τους επιχειρηματίες που στήριξαν την προοπτική της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα θα βάλει το χέρι του στην τσέπη για να μπουν σούβλες στην Πλατεία Συντάγματος. Όχι τσιγκουνιές! Δώστε και κάτι για το κορυφαίο γεγονός της σύμπραξης του λαού με τον στρατό. Σιγά μην πτωχύνετε. Άλλωστε, τα πάτε καλά με κάθε κυβέρνηση. Θα μπορούσατε να συνεννοηθείτε με τον ίδιο τρόπο και με έναν λοχία. Για όλα σας έχουμε ικανούς! 

Θανάσης Μαυρίδης
thanasis.mavridis@capital.gr



Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: