Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Το ντουλάπι με… σκελετούς της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου ανοίγει ο Τσίπρας και ετοιμάζει εξεταστικές επιτροπές στη Βουλή

samaras-tsipras-boyliΗ Ζωή Κωνσταντοπούλου θα αναλάβει να …τρέξει Κοινοβουλευτικά τις έρευνες που θα δρομολογηθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα

Το «κουτί της Πανδώρας» με τα σκάνδαλα της προηγούμενης Κυβέρνησης θέλει να ανοίξει το Μαξίμου προκειμένου να αντισταθμίσει ενδεχόμενους κραδασμούς στα εσωτερικά μέτωπα.
Στον απόηχο των κρουσμάτων διαφοροποίησης κορυφαίων στελεχών, που...
καταγράφηκαν τις τελευταίες μέρες.
Το κυβερνητικό επιτελείο, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ετοιμάζεται να ρίξει στο τραπέζι το χαρτί της σκανδαλολογίας.
Όπως αναφέρει αξιόπιστη δημοσιογραφική πηγή, αν οι αντιδράσεις γιγαντωθούν, και διαπιστωθεί ουσιώδης δυσχέρεια στην καθημερινή άσκηση της εξουσίας, θα υπάρξει  επικοινωνιακό αντίβαρο.  «Το ντουλάπι της προηγούμενης κυβέρνησης θ’ ανοίξει και θα εμφανιστούν οι σκελετοί που είναι κρυμμένοι, για να δούμε ποιος μας κουνάει το δάκτυλο», σχολιάζει κυβερνητικό στέλεχος.
Στο πλαίσιο αυτό ουσιαστικά θα γίνει αυτό που έτσι κι’ αλλιώς ο ΣΥΡΙΖΑ είχε δεσμευτεί προεκλογικά, δηλαδή διερεύνηση των προϋποθέσεων με τις οποίες η χώρα μπήκε στα μνημόνια.
Επίσης μια σειρά υποθέσεων που φέρουν την υπογραφή της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, και σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ έχουν οσμή σκανδάλου θα προωθηθούν στην Βουλή, όπου η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναμένεται ναεπιταχύνει τις διαδικασίες για τη συγκρότηση Εξεταστικών Επιτροπών.
Ένα πρώτο δείγμα των προθέσεων της κυβέρνησης δόθηκε το πρωί από τοναναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας, Κώστα Ήσυχο, ο οποίος μιλώντας στο Mega κατήγγειλε την υπόθεση της προμήθειας 20 στρατιωτικών ελικοπτέρων, τα οποία είναι καθηλωμένα στο έδαφος λόγω προβλημάτων που παρουσίασαν, στην πτητική τους δυνατότητα.
Στην Συγγρού είναι ενήμεροι για τις προθέσεις της κυβέρνησης και ήδη «γαλάζια» στελέχη κάνουν λόγο για «προσπάθεια να τεθεί η Αξιωματική αντιπολίτευση υπό καθεστώς ομηρίας», προκειμένου να μην αντιδρά στα κυβερνητικά σφάλματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: