Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Διπλή …χυλόπιτα στον Βαρουφάκη από δύο διάσημες καλλονές!

varoufakis

Μετά τις… Βαρουφίτσες που γοητεύονται από την παρουσία του Γιάννη Βαρουφάκη, σήμερα ο υπουργός Οικονομικών εισέπραξε διπλό «όχι» και μάλιστα από δύο πανέμορφες γυναίκες.

Το πρώτο… «άκυρο» ο  Γ. Βαρουφάκης το «έφαγε» από την καλλονή υπουργό Μεταρρυθμίσεων της Ιταλίας, Μαρία Έλενα Μπόσκι, η οποία απορρίπτει με ένα, γνωστό... στην ελληνική κυβέρνηση, «nein» τον κ. Βαρουφάκη.

maria_elena_boschi

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ιταλικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό Chi, η νεαρή υπουργός της κυβέρνησης Ρέντσι, δήλωσε: «Ο Βαρουφάκης δεν είναι ο τύπος μου», σχολιάζοντας την επιλογή του να ντύνεται πιο απλά συγκριτικά με τους ομολόγους του.

maria_elena_boschi1

«Θα αγγίξουμε την ισότητα όταν δε θα έχει σημασία πώς ντύνεται ένας πολιτικός ή πώς είναι η εμφάνισή του, ανεξαρτήτως αν πρόκειται για άνδρα ή για γυναίκα. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι ο τύπος μου (ο Βαρουφάκης)», είπε χαρακτηριστικά η Μπόσκι.
Μεταξύ άλλων, η όμορφη υπουργός που μαγνητίζει με το βλέμμα της, αποκάλυψε ότι παραμένει μόνη της παρότι είναι… καλή νοικοκυρά.
Το δεύτερο «όχι» είναι εγχώριο για τον Γιάννη Βαρουφάκη και έρχεται από τη γνωστή ηθοποιόΜαρία Σολωμού, Μιλώντας στην εφημερίδα Αγορά δήλωσε τα εξής:


solomou

«Όχι, για μένα ο Βαρουφάκης δεν είναι καθόλου sexy. Εγώ δεν βρίσκω sexy τους πολιτικούς, με ξενερώνουν. 

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να το παίξουν σωτήρες την ώρα που η χώρα βυθίζεται στην οικονομική κρίση. 

Δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν τους, αλλά τουλάχιστον αν είναι να γίνουν τρία βήματα για τη χώρα μας, αυτά τα βήματα ας έρθουν από όποιο κόμμα κι αν είναι. 

Το θέμα είναι να βελτιωθεί η κατάσταση στην οποία ζούμε»


Δεν υπάρχουν σχόλια: