Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Η «απάντηση» της Ξάνθης στην Πάτρα: Δείτε τη δική τους σέξι Βασίλισσα του φετινού καρναβαλιού (φωτό)

Πόλεμος... Βορείων και Νοτίων έχει ξεσπάσει με αφορμή τα εντυπωσιακά κορίτσια που θα πρωτοστατήσουν στις φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις των δύο πόλεων


Η Άξια Άνδρεαδάκη είναι επίσημα η βασίλισσα του Ξανθιώτικου καρναβαλιού για το 2015. Γεννήθηκε στη Χίο και μεγάλωσε στην Καλλονή της Λέσβου. Έζησε μέχρι τα δέκα της χρόνια εκεί και μετά μαζί με τη μητέρα της πήγαν στην Αθήνα. Όνειρο της παιδικό ήταν να γίνει μοντέλο και δημοσιογράφος (φοίτησε δύο χρόνια στη σχολή δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1), νηπιαγωγός, φιλόλογος και τραγουδίστρια.
Κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια να επικρατήσει στον χώρο του μόντελινγκ και να γίνει γρήγορα γνωστή. Τα καλλιστεία ήρθαν για την πανέμορφη Άξια το 2003. Παράλληλα έκανε και μαθήματα μόντελινγκ. Το 2003 ήταν η χρονιά που κατέκτησε τον τίτλο της Β’ Μις Ελλάς και ύστερα από λίγους μήνες ταξίδεψε στην Κίνα εκπροσωπώντας τη χώρα μας στον διαγωνισμό Miss World, όπου κατέκτησε την τρίτη θέση.
Η βασίλισσα του Πατρινού καρναβαλιού
Από την άλλη πλευρά η βασίλισσα του πατρινού καρναβαλιού για το 2015 είναι φοιτήτρια του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας της Σχολής Πληροφορικής και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και γνωρίζει Αγγλικά.
Η νεαρή, είναι από μικρή είναι μπολιασμένη στην καρναβαλική ατμόσφαιρα της μεγάλης γιορτής της Πάτρας με δεκάδες συμμετοχές σε πληρώματα. Το άρμα της βασίλισσας που όπως φαίνεται φέτος θα κερδίσει τις εντυπώσεις ,αποτελεί καρπό των καλλιτεχνών του Καρναβαλικού Εργαστηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: