Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Με άσχημη ψυχολογία ο πρωθυπουργός - «Αφήστε με μόνο μου»! (BINTEO)

tsipras_vouli5

Φορτισμένος από τις ασφυκτικές πιέσεις και τις κρίσιμες καταστάσεις που καλείται να διαχειριστεί.

Συγκινημένος ολοκλήρωσε την ομιλία στους στις προγραμματικές δηλώσεις στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας.

Συγκεκριμένα ο κ. Τσίπρας λύγισε όταν έλεγε τα εξής: «Ζούμε στιγμές κρίσιμες και ιστορικές. Δεν πρόκειται να διαπραγματευτούμε την ιστορία μας, την περηφάνεια και την αξιοπρέπεια αυτού του λαού. Αυτά είναι για μας ιερές...
και αδιαπραγμάτευτες αξίες. Είμαστε σάρκα από την σάρκα του λαού, ερχόμαστε μέσα αοπό τις σελίδες της ιστορίας αυτού του λαού και γι” αυτό θα τον υπηρετήσουμε μέχρι τέλους. Είμαστε κάθε λέξη από τη Σύνταγμα αυτής της χώρας. Σε αυτό το Σύνταγμα ορκιστήκαμε, αυτό το Σύνταγμα θα υπηρετήσουμε. Και θα το υπηρετήσουμε μέχρι τέλους, δικαιώνοντας τα οράματα, τις αξίες, τους αγώνες, τις θυσίες του ελληνικού λαού»» είπε ο Πρωθυπουργός, έντονα φορτισμένος και συγκινημένος μέχρι δακρύων.
tsipras_dakri
Τότε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να τον χειροκροτεί παρατεταμένα δίνοντας στον Αλέξη Τσίπρα την ευκαιρία να πάρει βαθιές ανάσες και να μπορέσει να ολοκληρώσει την ομιλία του.
tsipras_vouli7
Το περιστατικό αυτό καταδεικνύει και ψυχολογία στην οποία βρίσκεται ο Πρωθυπουργός κάτω από τις ασφυκτικές πιέσεις και τις κρίσιμες καταστάσεις που καλείται να διαχειριστεί.
????? ??????? ?. ?????????????? ????????
Χαρακτηριστικά της ψυχολογικής φόρτισης του Αλέξη Τσίπρα ήταν και τα όσα ακολούθησαν μετά την ομιλία του.  
Ο κ. Τσίπρας κατευθύνθηκε στο διάδρομο της Βουλής, πηγαίνοντας προς το πρωθυπουργικό γραφείο. Εκεί, έτυχε θερμής υποδοχής τόσο από υπαλλήλους του Κοινοβουλίου όσο και από βουλευτές που είχαν προλάβει να βγουν από την αίθουσα. 

Ο ίδιος, σχεδόν βουρκωμένος και προκειμένου να αποφορτιστεί από τη συγκίνηση, ζήτησε ακόμα και από τους στενούς του συνεργάτες να τον αφήσουν για λίγο μόνο του, όπως και έγινε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: