Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Βόμβα! Ο Βενιζέλος έστειλε στον Εισαγγελέα τον Παπανδρέου!

Σήμερα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος απασφάλισε εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου! 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε μια από τις σκληρότερες επιθέσεις προς τον πρώην πρωθυπουργό. Μάλιστα, αποκάλυψε, ερωτηθείς για το πόρισμα των οικονομικών του κόμματος επί εποχής Γιώργου Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ πως έχει σταλεί στον Εισαγγελέα! 


Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος που είχε με την Κάτια Μακρή στον REAL FM:




"Είναι καταπληκτικό αυτό με τον Παπανδρέου"...

Δεν σταμάτησε μόνο εκεί. Νωρίτερα και ερωτηθείς για την πρόσφατη συνέντευξη του προέδρου του ΚΙΔΗΣΟ στην Corriere della Sera ότι δεν αλλάζει το ΠΑΣΟΚ αλλά φτιάχνει κάτι καινούργιο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε τα εξής: "Καταπληκτικό έτσι; Καταπληκτικό. Δηλαδή κάποιοι φταίνε που ήρθαμε στην κατάσταση αυτή, έτσι; Ή δε λέω φταίνε με την έννοια ότι υπήρχε άλλη λύση ή θα μπορούσε η λύση η μοναδική να έχει οργανωθεί και να έχει εφαρμοστεί καλύτερα. 

Λοιπόν εν πάση περιπτώσει κάποιος έχει διατελέσει Πρωθυπουργός την εποχή που το ΠΑΣΟΚ έπαιρνε τις δύσκολες αποφάσεις και διέρρηξε τους δεσμούς του με ένα πολύ μεγάλο τμήμα της βάσης του. 
Το ΠΑΣΟΚ ταλαιπωρείται, το ΠΑΣΟΚ σηκώνει τεράστια βάρη και έρχεται ο άνθρωπος που ήταν Πρόεδρος και Πρωθυπουργός και λέει "εγώ χαίρετε, κάνω ένα άλλο ΠΑΣΟΚ, εσείς μείνετε με το ΠΑΣΟΚ, με τα χρέη, μείνετε με το βάρος της ευθύνης, εγώ είμαι κάτι καινούριο, είμαι προϊόν μίας νέας παρθενογένεσης" και αυτό υπονομεύει την παράταξή του, το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου...". 
www.hellas-now

Δεν υπάρχουν σχόλια: