Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Ένα καΝόνη στην πολιτική

Η Νόνη Δούνια υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία. 
Το προφίλ της (Pics)
Στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο της ΝΔ θα συμπεριληφθεί το γνωστό πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας, 
Νόνη Δούνια...


Play
Current Time1:01
/
Duration Time2:29
Loaded: 0%
Progress: 0%
Fullscreen
00:00
Mute
Στο 0:50 η Νόνη Δούνια
Το γνωστό μοντέλο, που είχε λάβει στο παρελθόν και τον τίτλο της  Β' Μις Ελλάς (1996) και ασχολήθηκε για κάποιο διάστημα και με την υποκριτική, θα δώσει την μάχη στην Α' Πειραιά.
 Η Νόνη Δούνια ασχολήθηκε με το μόντελινγκ κατά την διάρκεια των σπουδών της.

Πριν μπει στον χώρο της μόδας είχε κάνει διάφορες δουλειές όπως πωλήτρια, υπάλληλος σε τουριστικό γραφείο και barwoman. 
Το 1996 πήρε μέρος στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο της μόδας.

Σύμφωνα με το περιοδικό Glam, η πρώτη της επίδειξη μόδας ήταν πάνω σε ένα φέριμποτ που πήγαινε στις Σπέτσες. 
Η σημαντικότερη στιγμή για την καριέρα της ήταν όταν κατέκτησε την τρίτη θέση στον διαγωνισμό «Μις Ευρώπη». 
Έκτοτε, απέδειξε ότι έχει ταλέντο όχι μόνο στην παρουσίαση αλλά και στην υποκριτική.

Αργότερα μπήκε στο χώρο της τηλεόρασης, παρουσιάζοντας προγράμματα σε κανάλια της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Η ίδια είχε συμμετάσχει στη σειρά "Οι Παντρεμένοι έχουν Ψυχή" και έκανε την ψυχολόγο του "Μάκη". To 2000 είχε κάνει την εμφάνιση της και στην ταινία "Χαμένος Παράδεισος".

Η Νόνη Δούνια είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Κυριάκο Μουρατίδη, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά.
Σημειώνεται  ότι η κα Δούνια λίγες ώρες πριν την πρώτη εκλογική αναμέτρηση των δημοτικών εκλογών (Μάιος 2014)  ανακοίνωσε την απόσυρση της υποψηφιότητάς της, ως δημοτικός σύμβουλος για τον δήμο Πειραιά για επιχειρηματικούς λόγους.

1 σχόλιο:

Stathis είπε...

Protagon:
Όταν μια γυναίκα μοντέλο-ηθοποιός-τραγουδίστρια-κάτι τέτοιο τέλος πάντων πολιτεύεται, μπορεί να μην ενδιαφερθούμε ποτέ να μάθουμε τη φιλοσοφία και τους πολιτικούς της στόχους, σίγουρα όμως θα φροντίσουμε να μάθουμε αν έχει κάνει γυμνή φωτογράφιση. Ουαί κι αλίμονο αν έχει κάνει, την έβαψε. Θα φάμε όλοι μαζί φλασιά, θ' αρχίσουμε και δεν θα σταματάμε.

Την έχουν πάθει κι άλλες στο παρελθόν, την έπαθε τώρα κι η Νόνη Δούνια. Μόλις μαθεύτηκε ότι πολιτεύεται, βούιξε το πανελλήνιο, ξαναθυμηθήκαμε τα γυμνά της. Τα ποστάρουμε συνοδεία σκωπτικών (και ολίγον τι σεξιστικών) σχολίων, και μ' αυτόν τον τρόπο υποτίθεται τη χλευάζουμε που κατεβαίνει στην πολιτική. Αυτή η ξετσίπωτη, η ξεδιάντροπη, το ξέκωλο. Βέβαια, όταν η πολιτική σκηνή έχει γίνει αχταρμάς και τα ψηφοδέλτια θυμίζουν καλλιστεία και σχήματα στην παραλιακή, ένα διαβολάκι ξυπνάει μέσα σου.

Ανθρώπινο είναι, σου έρχεται να τρολλάρεις και πιάνεσαι απ' ό,τι βρεις. Αλλά κι αυτό πάλι να τρώμε τόσο χοντρό κόλλημα με τη γυμνή σάρκα και να τη δείχνουμε όλοι μαζί με το δάχτυλο αλαλάζοντας, καταντάει γελοίο.

Η Νόνη Δούνια μοντέλο ήταν, απ' την κορμάρα και την ομορφιά της ζούσε η κοπέλα, έκανε και γυμνά. Έτσι κάνουν τα μοντέλα. Ένας λόγος παραπάνω να πούμε ότι έκανε καλά τη δουλειά της. Τότε δεν είχαμε πρόβλημα, τώρα που μπήκε σε ψηφοδέλτιο έχουμε; Τότε θαυμάζαμε, τώρα κοροϊδεύουμε; Δεν είναι κάπως άστοχο αυτό;

Δηλαδή, ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά μας; Ότι έκανε γυμνό; Ότι μια που έκανε γυμνό κατεβαίνει στην πολιτική; Αν θεωρούμε ότι η γυμνή φωτογράφιση ενός μοντέλου είναι απόδειξη πολιτικής ακαταλληλόλητας, τότε θεωρούμε και ότι το μόντελινγκ είναι πολιτικά ακατάλληλο. Στην τελική, προφανώς πιστεύουμε ότι κάποιες δουλειές κάνουν για να πολιτεύεσαι και κάποιες άλλες όχι.

Είναι καλύτερο, ας πούμε, να είσαι δικηγόρος παρά ηθοποιός; Πολιτικός μηχανικός παρά τραγουδίστρια; Τηλεπωλητής βιβλίων παρά μοντέλο; Ας κάνουμε μια λίστα επαγγελμάτων πολιτικής καταλληλότητας, να ξέρουμε.
Η Δούνια, αν εκλεγεί, μπορεί ν' αποδειχθεί από εξαιρετική έως άθλια. Όπως και να έχει, είναι άσχετο με το ότι έκανε γυμνό ως μοντέλο.

Υ.Γ: Πάντως και οι πολιτικοί που δεν έχουν κάνει γυμνό, δεν τα πήγαν και πολύ καλά, ε;