Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Αριστερή κυβέρνηση με πανάκριβα δεξιά γούστα! Έρχονται οι καρχαρίες..

filis-paul-shark

Γνωστή πανάκριβη φίρμα ένδυσης βρήκε χώρο για διαφήμιση στο «αριστερό» πέτο των «αριστερών» στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ώρα που ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ και διευθυντής της «Αριστερής» εφημερίδας Αυγή, Νίκος Φίλης, έδινε την τηλεοπτική μάχη κατά του συστήματος… κατά των τηλεοπτικών αδειών.. στο MEGAλο κανάλι, δεν θα μπορούσε το μάτι του τηλεθεατή να μην πέσει στο προκλητικό λογότυπο πανάκριβης φίρμας στη μπλούζα που φορούσε.
Και βέβαια δεν θα υπήρχε λόγος σχολιασμού αν το συγκεκριμένο κόμμα δεν έκανε το γνωστό εμπόριο ελπίδας, προεκλογικό του σλόγκαν...


Τα στελέχη της Κουμουνδούρου κραυγάζουν για την ανθρωπιστική κρίση και ταυτόχρονα υποκύπτουν στις ενδυματολογικές προτάσεις του δεξιού ημισφαιρίου του μυαλού τους που τους υπενθυμίζει πως βασικά είναι κόμμα του Κολωνακίου με αριστερό φερετζέ!

Και υπενθυμίζουν στην κοινωνία τα πλούσια «πόθεν έσχες» των στελεχών τους που βρίσκονται καλά φυλαγμένα σε ξένες τράπεζες και σε funds και που σήμερα λαϊκίστικα καταγγέλλουν..

Ευτυχώς ο κύριος Φίλης στο MEGAλο κανάλι ήταν συνεπής με την πανάκριβη φίρμα του.. είπε πως ΔΕΝ θα καταγγείλει το μνημόνιο… Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ένα καλό παιδί με την τρόικα.. φτάνει να μην κοπεί η χρηματοδότηση και δεν προλάβει να κυβερνήσει… Το ανερχόμενο συγκρότημα «Αυγή» συναγωνίζεται στα ίσια τον ΔΟΛ..
Τέτοια κοροϊδία ο μεσαίος χώρος δεν είχε ξαναγνωρίσει.. Και επειδή η Ελλάδα περνάει μία μεγάλη κρίση.. η πολιτική κοροϊδία μεταφράζεται σε κοινωνική απάτη!

Κάτι κωλοτούμπες…. Έρχονται οι καρχαρίες..
Επαμεινώνδας Στεργιόπουλος
www.tokentro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: