Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Ξέσπασε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΣΥΡΙΖΑ - Σκληρή θέση της ΠΑΕ για τον Νίκο Φίλη

Ξέσπασε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΣΥΡΙΖΑ - Σκληρή θέση της ΠΑΕ για τον Νίκο ΦίληΚαι η κόντρα συνεχίζεται... 

Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν άφησε αναπάντητη τη θέση που πήρε ο Νίκος Φίλης το βράδυ της Δευτέρας και με την οποία επεσήμανε πως η ΑΕΚ δεν πρόκειται να πάρει «φράγκο τσακιστό» από την Περιφέρεια μόλις ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνήσει τη χώρα.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα της στο facebook το παρακάτω κείμενο:

«Ως τι μιλάει ο κ. Φίλης;
O... Νέος Υπουργός Οικονομικών!
Ο εκδότης της εφημερίδας «Αυγή» και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Αθήνας!!!!!! Νίκος Φίλης χάραξε από τώρα την οικονομική πολιτική του κόμματός του!
«Ούτε φράγκο. Ούτε φράγκο τσακιστό. Κανένα, τίποτα. Γι' αυτό οι μαφιόζοι στη Νέα Φιλαδέλφεια επιτέθηκαν στη δημοτική αρχή»
Ο εκδότης της εφημερίδας «Αυγή» και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Αθήνας!!!!!! Νίκος Φίλης χάραξε από τώρα την οικονομική πολιτική του κόμματός του!
Πριν ακόμα γίνουν οι εκλογές!
Πριν ακόμα μάθουμε ποια θα είναι η νέα κυβέρνηση!
«Ούτε φράγκο τσακιστό» προανήγγειλε για το γήπεδο της ΑΕΚ στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «καταργώντας» από μόνος του και εντελώς αυθαίρετα τη σχετική έγκριση ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ από την Περιφέρεια. Με ύφος χιλίων καρδιναλίων και μέλλοντος... πρωθυπουργού, ο κύριος αυτός έκανε εξαγγελίες που δεν δικαιούται να κάνει. Εκτός κι αν ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε.
Από τα λεγόμενά του μπορούμε να κάνουμε δύο διαπιστώσεις.
Η πρώτη είναι με ποιο δικαίωμα, με ποια αρμοδιότητα και με ποια δικαιοδοσία ο κ. Φίλης, ενώ είναι δημοσιογράφος της εφημερίδας «Αυγή», αναφέρεται σε ένα ζήτημα που αφορά την Περιφέρεια Αττικής; Μήπως το γεγονός αυτό είναι ατράνταχτη απόδειξη ότι υπάρχει από πίσω οργανωμένο σχέδιο που συντονίζεται από συγκεκριμένο κέντρο, το οποίο κινεί τα νήματα για να μην κατασκευαστεί το γήπεδο της ΑΕΚ;
Η δεύτερη είναι ότι ο κ. Φίλης, εκτός από... Υπερ-Περιφερειάρχης που ακυρώνει αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου και προκαταλαμβάνει αυτές που θα ληφθούν στο μέλλον, έγινε και εισαγγελέας και δικαστής, αφού χαρακτήρισε τους οπαδούς της ΑΕΚ -έστω κι εκείνους που προέβησαν σε πράξεις βίας - τις οποίες ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ - ως μαφιόζους, προτού καν ασχοληθεί και αποφασίσει η δικαιοσύνη για όλα αυτά.
Ο μεγάλος και ιστορικός Σύλλογος που εκπροσωπούμε είναι ταυτισμένος με την Προσφυγιά και την εργατική τάξη και παρόλα αυτά ερχόμαστε αντιμέτωποι με ένα οργανωμένο σχέδιο που στόχο έχει να μην επιστρέψει η ΑΕΚ στον ιστορικό τόπο όπου είχαν χτίσει το σπίτι μας οι πρόσφυγες πρόγονοί μας, άνθρωποι περήφανοι και ξεχωριστοί, ερχόμενοι να ζήσουν στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από μια μεγάλη καταστροφή.
Αν ο κ. Φίλης μιλάει εξ ονόματος του κόμματός του, να πάρει άμεσα θέση ο ΣΥΡΙΖΑ και να τον καλύψει. Αν, όμως, μιλάει για λογαριασμό του, τότε ας φροντίσει το κόμμα του να τον μαζέψει, ώστε να μην προκαλεί με ανάλογα παραληρήματα.
Ήδη αρκετά έχουν συκοφαντηθεί η ΑΕΚ και ο κόσμος της από ανεύθυνες πολιτικάντικες κορόνες και δεν γίνεται να το ανεχόμαστε για πολύ ακόμα. Το οργανωμένο αυτό σχέδιο και οι ανοίκειες επιθέσεις που δεχόμαστε από πολλές και διάφορες κατευθύνσεις καλά κρατούν, αλλά εμείς για άλλη μια φορά θα καλέσουμε τους οπαδούς, τους φιλάθλους και τους φίλους της ΑΕΚ να κρατήσουν τη ψυχραιμία τους και να επιδείξουν κόσμια και δημοκρατική συμπεριφορά.
Συμπεριφορά όπως του κ. Φίλη παραπέμπει σε άλλες εποχές και προκαλεί το δημόσιο αίσθημα εκατοντάδων χιλιάδων Αεκτζήδων. Επαναλαμβάνουμε ότι συντονίζεται από ένα οργανωμένο σύστημα που κατέχει πολιτική, δικαστική, οικονομική και αυτοδιοικητική δύναμη...
Είμαστε πολλοί όμως. Στόχος μας ένας και μοναδικός : η ανοικοδόμηση του γηπέδου μας στον ιερό χώρο που μας ανήκει δικαιωματικά από το 1930».

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: