Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Διγλωσσία ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και στην επικοινωνία: Μπέρδεψαν τις εθνικές με τις ευρωεκλογές και το ανάποδο

syriza-slogan-ekloges

Εκεί στην Κουμουνδούρου δεν έχουν αποφασίσει αν θέλουν να κυβερνήσουν ή αν θέλουν απλά να φέρουν αναστάτωση και ανασφάλεια.

Το δεύτερο σίγουρα το έχουν καταφέρει. 
Οι διεθνείς αγορές και οι δανειστές της Ελλάδας, ευρωπαϊκά κράτη που βρίσκονται σε χειρότερη θέση από τη χώρα μας.. απλά μας περιμένουν στη γωνία. Μας περιμένουν να ακούσουν την πατέντα του ΣΥΡΙΖΑ που θα καταγγείλει το υφιστάμενο πρόγραμμα στήριξης και θα το αντικαταστήσει με κάτι άλλο...


Περιμένουν τον Αλέξη και την παρέα του που έχει παρασύρει τους αγανακτισμένους Έλληνες, να τραβήξει τη σκανδάλη του χάους.

Και όσο οι ξένοι περιμένουν Λαφαζάνη, Μηλιό και λοιπούς να εκτελέσουν την οικονομική πατέντα τους, οι επικοινωνιολόγοι του Αλέξη κάπου χάθηκαν στα μηνύματα. Γιατί φυσικά και ο πελάτης τα έχει χαμένα..

Στις ευρωεκλογές μας έλεγαν πως το αποτέλεσμα θα είναι τόσο ισχυρό υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, που θα έχουμε για πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση. Το ποσοστό που πέτυχε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν μικρότερο των εθνικών εκλογών του 2012... και έτσι δεν κατάφερε μέσα από τις ευρωεκλογές να ...κυβερνήσει.. με τη δήθεν αριστερή κυβέρνηση. Ίσως γιατί αυτό το σλόγκαν τρόμαξε..

Τώρα στις εθνικές εκλογές η «αριστερή κυβέρνηση» έγινε κοινώς.. γαργάρα. Γιατί στην Κουμουνδούρου ξέρουν πως οι Έλληνες δεν είναι κομμουνιστές... ούτε στο ΣΥΡΙΖΑ είναι..!! Και έτσι εξαφανίστηκε η «αριστερή κυβέρνηση», γιατί πώς θα εξαπατηθούν οι ψηφοφόροι των άλλων κομμάτων αν συνεχίσουν να μιλούν για αριστερή κυβέρνηση;; Ο πολιτικός απατεώνας θέλει και ένα φερετζέ.. κι έτσι μας ξαναέδωσε το σλόγκαν του Σημίτη του 2000, «το μέλλον ξεκίνησε».. Το διαδικτυακό κράξιμο ήταν τέτοιο που αναγκάστηκαν στην Κουμουνδούρου να το αποσύρουν.... γιατί πως να το κάνουμε το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ είναι γεμάτο (παλαιό) ΠΑΣΟΚ που όπως είπε και ο Βενιζέλος στη χτεσινή διακαναλική συνέντευξη, είναι όλοι εκείνοι που θέλουν να ξαναζήσουν τον παράδεισο. Και ορθώς το ΠΑΣΟΚ κάνει την αυτοκριτική του.. αλλά δυστυχώς μόνο αυτό..

Έτσι ως έσχατη λύση σήμερα και λόγω υπεροψίας, οι Koroϊdemos της Ελλάδας, το κόμμα του Κολωνακίου εφηύρε το σύνθημα... «Η Ελπίδα έρχεται, Η Ελλάδα προχωράει, Η Ευρώπη αλλάζει». Τι καταλαβαίνει κανείς; Πως ο Έλληνας θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ... για να αλλάξει την Ευρώπη;

Με ποιον; Με τους Podemos της Ισπανίας που έχουν εκλογές σε δύο χρόνια;; Έλεος με το λαϊκισμό !!!

Και αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φέρει ικανοποιητικά ποσοστά και μας σέρνει σε δεύτερες εκλογές, ποιο θα είναι το επιχείρημα; Πως χρειάζονται δύναμη μέσα στην Ελλάδα για να ρίξουν τη Μέρκελ εκτός Ελλάδας; Μήπως θέλουν ποσοστό 99% για να ρίξουν και όλες τις κυβερνήσεις των Ευρωπαϊκών κρατών που στηρίζουν με δανεικά την Ελλάδα;

Μα εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να προσδιορίσουν επιτέλους αν θέλουν το καλό της Ελλάδας ή το καλό του 4% του νεο-κομμουνιστικού τους δόγματος.

Οι Koroϊdemos της Κουμονδούρου, πρέπει τουλάχιστον να παρουσιάσουν ένα αναπτυξιακό σχέδιο που θα φέρνει κέρδη για την Ελλάδα ΜΑΣ και να αφήσουν τους τσαμπουκάδες με τις οφειλές της.. Γιατί χωρίς κέρδη από ανάπτυξη, μόνο εθνική απομόνωση θα έχουμε. Μόνο εξαπάτηση του Ελληνικού λαού.

Επαμεινώνδας Στεργιόπουλος
www.tokentro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: